LIVEBLOG STANDARD-KV MECHELEN. Match opnieuw hervat, nadat Luikse fans vuurwerk op het veld gooien

De laatste keer dat Standard de degens kruiste met KV Mechelen verloor Standard met 3-0 op het veld van Mechelen. De Luikenaars zijn dus uit op revanche. En dat doen ze met dezelfde 11 als tegen Westerlo. Mechelen daarentegen voert 4 wissels door ten opzichte van de match tegen Gent. Wie wint vanavond? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Waarom Vivaldi 2 een heel slecht idee is

De volgende federale regering zal zich voor zware besparingsmaatregelen moeten verantwoorden. Daarom is het beter dat de grootste partijen uit Vlaanderen en Wallonië daar samen in zitten, en dat dus zeker ook N-VA aan boord wordt gehesen.

Lees meer »

Vandaag officieel? Vincent Kompany geland in München om laatste contractdetails af te handelen

Dé gekste trainerswissel van de zomer. Bayern München wil de komst van Vincent Kompany (38) vandaag officieel aankondigen – Kompany keerde terug van een korte vakantie. Bestuurslid Karl-Heinz Rummenigge bevestigt dat de deal op een paar details na rond is en zopas is onze landgenoot geland op de luchthaven in München. De Duitse Rekordmeister betaalt 10,5 miljoen euro aan Burnley

Lees meer »

Cannabisplantage ontdekt in Koekelberg

In de Brusselse gemeente Koekelberg heeft de politie een cannabisplantage ontdekt. Dat gebeurde nadat de politie was opgeroepen door een Sibelga-medewerker die melding maakte van een mogelijke elektriciteitsdiefstal. Eén verdachte werd opgepakt, maar niet aangehouden.

Lees meer »

Assisen Spuikommoord: beschuldigde Khaldoon Al-Baghdadi geeft toe dat hij eigenlijk goede vriend wilde vermoorden

Op het assisenproces over de roofmoord op Emmy Geboers (67) heeft Khaldoon Al-Baghdadi (42) toegegeven dat hij eigenlijk een goede vriend wilde vermoorden. De beschuldigde was van plan om Dirk S. via het slachtoffer naar zijn appartement in Oostende te lokken.
The post Assisen Spuikommoord: beschuldigde Khaldoon Al-Baghdadi geeft toe dat hij eigenlijk goede vriend wilde vermoorden appeared first

Lees meer »

Club Brugge-spelers (en -bestuur) hebben er feestnacht opzitten: kersverse kampioenen vierden 19de titel in café in Varsenare

Landskampioen Club Brugge heeft er een feestnacht opzitten. Spelers, bestuur en medewerkers van blauw-zwart verzamelden op café in Varsenare om de 19de titel stevig te vieren. Eerder zondag had Club zich in een kolkend Jan Breydel tot kampioen gekroond na een 0-0-gelijkspel tegen Cercle. In het slot ontsnapte Club toen nog aan de ultieme deceptie door een wel heel discutabele

Lees meer »

EXCLUSIEF. Ruim kwart van verkeersdoden valt bij botsing tegen boom of paal: “Maar bomen kappen doet net sneller rijden”

Ruim een kwart van alle verkeersdoden in Vlaanderen is te wijten aan botsing tegen verkeerspalen, bomen en vangrails. Dat blijkt uit een analyse van mobiliteitsvereniging Touring. Daarmee steken obstakels op de weg frontale botsingen voorbij als belangrijkste doodsoorzaak bij auto-ongevallen. Weg met al dat straatmeubilair? Of ligt de oorzaak bij onoplettende bestuurders? We vroegen het aan mobiliteitsexpert Kris Peeters.

Lees meer »