Club Brugge-spelers (en -bestuur) hebben er feestnacht opzitten: kersverse kampioenen vierden 19de titel in café in Varsenare

Landskampioen Club Brugge heeft er een feestnacht opzitten. Spelers, bestuur en medewerkers van blauw-zwart verzamelden op café in Varsenare om de 19de titel stevig te vieren. Eerder zondag had Club zich in een kolkend Jan Breydel tot kampioen gekroond na een 0-0-gelijkspel tegen Cercle. In het slot ontsnapte Club toen nog aan de ultieme deceptie door een wel heel discutabele fase. 

Meer krantenkoppen in België

Opvallend: PVV’er wordt na onderzoek van Nederlandse inlichtingendienst toch geen minister van Asiel en Migratie

Gidi Markuszower, een parlementslid van de radicaal-rechtse Nederlandse partij PVV van Geert Wilders, zal dan toch geen minister van Asiel en Migratie worden in de nieuwe Nederlandse regering. Na een veiligheidsonderzoek door de Nederlandse inlichtingendienst AIVD is zijn kandidatuur opnieuw ingetrokken. Dat meldt ‘RTL Nieuws’ en de informatie is door Wilders bevestigd op X.

Lees meer »

Okra beleeft ‘Zotte Sportweek’ op Izegemse boogschuttersstand

Onder het motto ‘Zot zijn doet geen zeer’ organiseerde Okra in Izegem een ‘Zotte Sportweek’. Op het menu stond onder meer golf, skydyve, duiken, strandzeilen, motorrijden, ballonvaren en boogschieten.
The post Okra beleeft ‘Zotte Sportweek’ op Izegemse boogschuttersstand appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK – Bekende fontein met zwevende kraan op rotonde in Ieper bedekt met schuim: “7.500 liter water verspild, we dienen klacht in”

In Koekelare ontstond afgelopen woensdag een schuimtapijt in de fontein van een rotonde door een flesje Dreft, zaterdag vloog het schuim in het rond op een rotonde in Ieper.
The post KIJK – Bekende fontein met zwevende kraan op rotonde in Ieper bedekt met schuim: “7.500 liter water verspild, we dienen klacht in” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Anneleen Fransen van Boven de Wolken komt op lijst van Trots op Oostende: “Ik wil een troostbeleid uitwerken”

Anneleen Fransen, de oprichtster van Boven De Wolken, zal als onafhankelijk kandidaat de lijst van Trots op Oostende vervoegen. Ze wil hierdoor van Oostende de Troosthoofdstad van Vlaanderen maken. “We hebben afgelopen legislatuur in onze stad zoveel moois mogen verwezenlijken. Als eerste stad zijn we gestart met een sterrenregister, ondertussen hebben maar liefst 200 gemeenten er ook één. Het toont

Lees meer »

“Hét trefpunt voor singles”: na 75 jaar geeft Instituut Schakel de fakkel door aan Life danscenter in Izegem

Het Izegemse Life heeft in april de Schakelfeesten overgenomen van Instituut Schakel in Kortrijk. Dit organiseerde meer dan 75 jaar lang dansfeesten voor singles in West- en Oost-Vlaanderen. Voor Raf Declercq, die bijna 55 jaar geleden bij Instituut Schakel begon, is het tijd om afscheid te nemen. Hij heeft er alle vertrouwen in dat Life de Schakelfeesten uitstekend zal verderzetten.<br

Lees meer »

Melissa Depraetere: “Ik ken te veel politici waarvan ik denk: gij waart beter vijf jaar geleden al gestopt”

Dé verrassing van de voorbije verkiezingscampagne was Melissa Depraetere. De noodvoorzitter van Vooruit begon er schuchter aan, won met de dag aan star quality, behaalde een monsterscore en eindigt de rit wellicht als minister. Met haar zou Vooruit voor lange tijd goed kunnen zitten, maar daar denkt zij zelf toch anders over. “Ik ken te veel politici waarvan ik denk:

Lees meer »

“Natuurpunt komt afspraken niet na”, zegt familie van landbouwer die in Lummen twee percelen vernielde

Romain Aerts, landbouwer en oom van de boer die de 2 percelen in natuurgebied Vallei van de Zwarte beek van Natuurpunt heeft vernield, reageert op de beschuldigingen van Natuurpunt. De jonge landbouwer bleek ten einde raad te zijn nadat de gemaakte afspraken met Natuurpunt niet werden nagekomen. "Vandalisme is een heel sterk woord, die boompjes waren aan het verstikken in

Lees meer »