Onze reporter met Limburgs legioen op weg naar Frankfurt voor wedstrijd Rode Duivels: “We hebben 35 bakken bier mee”

Zo’n 12.000 Belgen proberen vanavond in Frankfurt de Rode Duivels naar de zege te schreeuwen. Daaronder ook een duizendtal Limburgers die vanochtend al vroeg vertrokken. “We hebben 35 bakken bier mee voor 49 fans op de bus.”

 

Meer krantenkoppen in België

Wat bestellen BV’s die alcohol hebben afgezworen? “Vroeger dronk ik écht te veel”

Daar is het zonnetje, daar is de frisse rosé, het schuimende pintje en de kleurrijke cocktail. Of toch niet? Steeds meer BV’s, zoals Evi Hanssen (45), Herman Brusselmans (66) en Cathérine Kools (43) promoten een alcoholvrij bestaan. Maar welk drankje belichaamt dan voor hen de zomer? In ‘Dag Allemaal’ delen ze hun ultieme tip. “Gefermenteerd bietensap met tijm en zwarte

Lees meer »

Duitsland levert verdachte van schietpartij in Bavegem uit, man is aangehouden

De raadkamer van Oudenaarde heeft een verdachte aangehouden voor een schietpartij in Bavegem, in november vorig jaar. Toen kreeg een man twee kogels in zijn been terwijl hij buiten stond te roken. De verdachte is opgepakt in Duitsland en aan ons land uitgeleverd. De schietpartij veroorzaakte ophef, want ze gebeurde enkele dagen na de moord op een advocate in Sint-Lievens-Houtem.

Lees meer »

Paul Kagame met 99 procent van de stemmen verkozen voor vierde mandaat bij presidentsverkiezingen in Rwanda

De huidige Rwandese president Paul Kagame is verkozen voor een vierde mandaat aan het hoofd van zijn land met een stalinistische score van 99,18 procent van de stemmen, zo blijkt donderdag uit de voorlopige resultaten. Daarmee scoort de 66-jarige staatsleider nog beter dan bij de presidentsverkiezingen van 2017, toen hij 98,79 procent van de stemmen achter zijn naam kreeg.

Lees meer »

Negen uur slaap per nacht, geen zonlicht en dagelijks wodka-tonic: zo blijft ontwerpster Vera Wang (75) eeuwig jong

Je zou het haast niet geloven, maar Vera Wang heeft onlangs haar 75e verjaardag gevierd. Ondanks haar leeftijd straalt de Amerikaanse modeontwerpster nog steeds jeugdigheid uit. Ze ziet er met gemak 20 jaar jonger uit, naar eigen zeggen “zonder de hulp van Zwitserse klinieken, botox of andere ingrepen”. ‘Story’ kijkt terug op haar glansrijke carrière en haar opmerkelijke gewoontes om

Lees meer »

Advocaten Alec Baldwin dreigen met zaak tegen aanklager en sheriff

De advocaten van Alec Baldwin (66) overwegen de sheriff van Santa Fe en de openbaar aanklager aan te klagen. Dat meldt muziekblad Rolling Stone op basis van juridische documenten. De advocaten van de acteur vinden dat de partijen niet goed hebben gehandeld in de zaak tegen de acteur rond het dodelijke schietincident op de set van de film ‘Rust’.

Lees meer »

Nieuwe spelers bij Gullegem

FC Gullegem laat niets aan het toeval over om klaar te zijn voor het nakende seizoen. Vorige week dinsdag blies T1 Stefaan Deloose verzamelen. Een enthousiaste en fel vernieuwde kern kwam duidelijk met veel goesting naar de eerste training.
The post Nieuwe spelers bij Gullegem appeared first on KW.be.

Lees meer »