Twee belangrijke antidepressiva worden dan toch opnieuw geproduceerd

Het Deense farmabedrijf dat de twee antidepressiva Redomex en Nortilen uit de handel wilde halen in ons land, ziet af van zijn plannen. Ze starten de productie opnieuw op, zo klinkt het in een korte brief. Minstens 130.000 Belgen slikken dagelijks één van de twee medicijnen. 

Meer krantenkoppen in België

Oekraïne schaft zomertijd af

Oekraïne zal vanaf volgend jaar niet meer overschakelen naar de zomertijd. Het parlement zette daarvoor dinsdag het licht op groen, meldt persagentschap Interfax op gezag van parlementsleden.

Lees meer »

41-jarige bestuurster vlucht weg na ongeval in Ardooie en crasht op vluchtheuvel in Ruddervoorde: brandweer bevrijdt vrouw uit wagen

Een 41-jarige vrouw uit Ardooie raakte dinsdag betrokken bij twee bizarre verkeersongevallen. De vrouw pleegde om 11.30 uur in haar thuisgemeente vluchtmisdrijf na een ongeval, maar crashte 40 minuten later zwaar op een vluchtheuvel in Ruddervoorde, kilometers verder. De vrouw moest door de brandweer via de koffer bevrijd worden uit haar wagen. “Ze had enorm veel nekpijn zodat we geen

Lees meer »

Eén foutje, desastreuze gevolgen. Techexpert Tim Cools: “Er zullen zeker schadeclaims komen”

Van België tot India en Australië: wereldwijd zorgt een IT-storing voor desastreuze problemen in ziekenhuizen, luchthavens, banken en mediabedrijven. Reden: ‘foutje’ in de software-update van CrowdStrike, het Amerikaanse bedrijf met ruim 20.000 klanten. Wat is er misgegaan? Kunnen zij aansprakelijk gesteld worden voor de intussen miljoenen kosten? En wat kun je zelf doen als je problemen ervaart? Cyberexpert Tim Cools

Lees meer »

Vroegere en extra bussen moeten scholieren in de Westhoek tijdig op school krijgen: “We hopen dat bussen zullen rijden zonder defecten”

De Lijn voorziet vanaf volgend schooljaar vroegere en extra buscapaciteit in de Westhoek na aanhoudende problemen van scholieren die te laat op school kwamen. “We hopen dat de bussen zullen rijden zonder defecten”, aldus het gemeentebestuur van Zonnebeke.
The post Vroegere en extra bussen moeten scholieren in de Westhoek tijdig op school krijgen: “We hopen dat bussen zullen rijden

Lees meer »