‘Thuis’-actrice Tine Priem kijkt uit naar komst van kindje: “In ‘t echt zwanger zijn is andere koek dan op het scherm”

“Ik ben 35, we konden niet blijven wachten.” Lange tijd had Tine Priem (35) geen kinderwens, maar nu telt de ‘Thuis’-actrice af naar de geboorte van haar eerste kindje in augustus. De komst van de baby en het herstel na haar burn-out hebben Tines prioriteiten en kijk op het leven scherpgesteld, vertelt ze in ‘Story’. “Mensen die mijn energie afpakken, schenk ik geen aandacht meer.” 

Meer krantenkoppen in België

Harelbeekse regisseur Leonardo van Dijl grijpt naast Caméra d’or op Cannes 2024 met debuutfilm ‘Julie Zwijgt’

Regisseur Leonardo van Dijl uit Harelbeke grijpt naast de prijs ‘Caméra d’or’ op het Filmfestival van Cannes met zijn film ‘Julie Zwijgt’. Dat is de prijs voor de beste debuutfilm over alle programma’s van het festival heen. De award ging naar de film ‘Armand’ van de Noorse regisseur Halfdan Ullmann Tøndel. Eerder deze week viel van Dijl op festival wel

Lees meer »

Witte merel gespot in tuin in Deinze

De witte merel op de foto komt sinds enkele maanden op bezoek in een tuin in Deinze. Zo’n witte merel is erg uitzonderlijk. Door een genetische afwijking maakt de vogel niet voldoende zwart pigment aan.

Lees meer »

Courtois enige doelman op training bij Real, Lunin nog steeds ziek – Ancelotti:“Ze verdienen allebei om Champions League-finale te spelen”

De belangrijkste match van het seizoen wordt dit jaar gespeeld op Wembley. Courtois en zijn Real Madrid nemen het op tegen Borussia Dortmund. Real kan voor de vijftiende keer in haar clubgeschiedenis de Beker met de Grote Oren winnen. Dortmund speelde tien jaar geleden al de finale van de Champions League in Wembley, maar verloor toen van Bayern München. Kan

Lees meer »

Oppermachtige Pogacar pakt zesde ritzege in Giro op Monte Grappa

Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) heeft de twintigste en voorlaatste rit van de Ronde van Italië op zijn naam geschreven. De Sloveense leider in het algemene klassement was in de etappe van 184 kilometer van Alpago tot Bassano del Grappa andermaal oppermachtig en reed onbedreigd naar zijn zesde ritzege deze Giro.

Lees meer »

Koor Sonore pakt uit met workshop Baekelandt-liederen

Donderdag 30 mei organiseert Koor Sonore in het kader van het jubileumjaar 250 jaar Ludovicus Baekelandt in zaal Lindelei een workshop over Baekelandt-liederen. Aanvang om 20 uur.
The post Koor Sonore pakt uit met workshop Baekelandt-liederen appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. 2-jarige jongen uit ‘American’s Got Talent’ gaat wereldwijd viraal met zijn uitzonderlijk talent voor wiskunde

Wie auditie doet voor ‘America’s Got Talent’ kan ook ver daarbuiten viraal gaan. Al had Devan dit grote succes misschien niet verwacht. De 2-jarige jongen maakt binnenkort zijn opwachting tijdens de audities van ‘America’s Got Talent’, maar daarvan werd nu al een voorproefje gedeeld op sociale media. Waar hij de wenkbrauwen niet liet fronsen door zijn zang- of danstalent, maar

Lees meer »