KIJK. 2-jarige jongen uit ‘American’s Got Talent’ gaat wereldwijd viraal met zijn uitzonderlijk talent voor wiskunde

Wie auditie doet voor ‘America’s Got Talent’ kan ook ver daarbuiten viraal gaan. Al had Devan dit grote succes misschien niet verwacht. De 2-jarige jongen maakt binnenkort zijn opwachting tijdens de audities van ‘America’s Got Talent’, maar daarvan werd nu al een voorproefje gedeeld op sociale media. Waar hij de wenkbrauwen niet liet fronsen door zijn zang- of danstalent, maar wel door zijn kennis van wiskunde. 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw belandt met wagen in gracht langs E403

Op de E403 richting Kortrijk gebeurde dinsdagvoormiddag een verkeersongeval. Een vrouw belandde met haar wagen ter hoogte van Loppem in de gracht. De hulpdiensten snelden ter plaatse, maar de vrouw kwam er met de schrik vanaf.
The post Vrouw belandt met wagen in gracht langs E403 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Roglic wint Dauphiné met amper 8 seconden na spektakelrijke finale – Rodriguez pakt slotrit na beulwerk De Plus

Carlos Rodriguez heeft de laatste etappe van de Dauphiné op zijn naam geschreven. De renner van Ineos Grenadiers klopte Matteo Jorgenson (Visma-Lease a Bike) in de sprint. Die laatste leek nog even aanspraak te mogen maken op de eindwinst, maar uiteindelijk hield leider Roglic (Bora-Hansgrohe) nog enkele seconden over. Evenepoel werd achtste in de laatste rit.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. VN-Veiligheidsraad steunt Amerikaanse wapenstilstandresolutie

De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties steunt het door de Verenigde Staten gepresenteerde plan voor een onmiddellijk staakt-het-vuren en de vrijlating van gijzelaars in de Gazastrook. Veertien van de vijftien leden van de raad schaarden zich achter de Amerikaanse oproep aan Hamas en Israël. Rusland onthield zich van stemming. Lees hier de ontwikkelingen van maandag 10 juni terug.

Lees meer »

Assisen moord Caroline Kint – Slachtoffer liep heel wat breuken in het gezicht op

Op het assisenproces over de doodslag op Caroline Kint (65) hebben de wetsdokters dinsdag getuigd dat het slachtoffer heel wat breuken in het aangezicht opliep. Volgens professor Geert Van Parys leidden die zware verwondingen snel tot een hartstilstand. Het zuurstoftekort in de hersenen werd Kint enkele dagen later uiteindelijk fataal.
The post Assisen moord Caroline Kint – Slachtoffer liep

Lees meer »

Prinses Margarita in tranen over opa Bernhard na rel rond lidmaatschap partij van Adolf Hitler: “Hij heeft een andere keuze gemaakt”

Prinses Margarita liet haar tranen de vrije loop toen ze donderdagmiddag te gast was bij het Nederlandse televisieprogramma ‘Tijd voor Max’. Toen beelden van haar opa, prins Bernhard, te zien waren, kreeg zijn oudste kleindochter het moeilijk. Vorig jaar kwam het bewijs van Bernhards lidmaatschap van de partij van Adolf Hitler boven tafel.

Lees meer »

Ex-’Wittekerke’-actrice Patricia Goemaere mist de roem niet: “Mensen dachten dat ik echt een slechte en doortrapte vrouw was”

“Vrouwenrollen voor rijpere vrouwen liggen niet voor het rapen.” Ex-’Wittekerke’-actrice Patricia Goemaere (61) speelt mee in het interactieve theaterstuk ‘Aspe: moord in de studio’, maar betreurt dat sommigen haar nu als ‘oud’ bestempelen. “Ik ben nog lang niet van plan om met pensioen te gaan”, klinkt het vastberaden.

Lees meer »