Singapore Airlines verstrengt regels rond veiligheidsgordels na dodelijk incident met “extreme turbulentie”

Singapore Airlines heeft de regels rond het dragen van veiligheidsgordels verstrengd na het geval van “extreme turbulentie” waarmee een van vluchten eerder deze maand mee te kampen had. Bij het incident kwam één persoon om het leven.

 

Meer krantenkoppen in België

Appie Mussa, die als blauwe vogel op het podium stond met Joost Klein, blikt terug op Songfestival: “Het was heel veel”

Appie Mussa (25) heeft het Songfestival en de diskwalificatie van zijn goede vriend Joost Klein (26) als een intense periode ervaren. De onlinevideomaker vond het “een rollercoaster”, vertelde hij in de Nederlandse versie van ‘De slimste mens’. Mussa was verkleed als blauwe vogel een onderdeel van de act van Joost op het Songfestival.

Lees meer »

Creëer een origineel concept en win je eigen winkel in Roeselare

Wie droomt van een eigen zaak en een origineel concept heeft, kan zich nog tot 18 augustus kandidaat stellen voor de actie ‘Win je winkel’. De winnaar krijgt een jaar lang de gratis huur van een pand op een toplocatie in de Ooststraat.
The post Creëer een origineel concept en win je eigen winkel in Roeselare appeared first on

Lees meer »

Klimaatbedrijf Blankenberge draait op volle toeren: al ruim 1.200 aandelen verkocht

Het coöperatieve Klimaatbedrijf Blankenberge dat begin dit jaar werd opgericht, investeerde ondertussen al in laadpalen, deelwagens en zonnepanelen. “Leuk weetje: Erfgoed Blankenberge koos als koosnaampjes voor de deelwagens Kadol, Klakke en Dokus uit een lange lijst van lapnamen van Blankenbergse vissers uit het verleden.”
The post Klimaatbedrijf Blankenberge draait op volle toeren: al ruim 1.200 aandelen verkocht appeared first

Lees meer »

Corona-alarm gaat af bij Belgische delegatie: “Al enkele olympiërs zijn niet kunnen afreizen door positieve test”

Covid werpt opnieuw zijn schaduw over de Olympische Spelen. En dat heeft Team Belgium al aan den lijve ondervonden. Zo mochten enkele Belgische atleten de voorbije dagen niet naar Parijs vertrekken door een positieve test, dat bevestigde BOIC-hoofdarts Johan Bellemans deze ochtend. Ook het coronaprotocol wordt aangescherpt in Parijs, al is er opnieuw een grote "maar" aan verboden.

Lees meer »