Singapore Airlines biedt alle passagiers compensatie aan na extreme turbulentie die leven kostte

Luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines heeft dinsdag aangekondigd alle passagiers van vlucht SQ321 tussen Londen en Singapore een compensatie te geven. Op die vlucht, die werd getroffen door extreme turbulentie, raakten eind mei een tachtigtal passagiers gewond en kwam één persoon om het leven.

 

Meer krantenkoppen in België

Moordenaar gezocht bij Theater O’ana: “We zullen het publiek doen lachen en huiveren tegelijk”

Vier avonden in september speelt Theater O’ana zijn nieuwe jongerenproductie 13 over Twaalf. Het worden voorstellingen vol spanning, want er gebeurt een moord. Het publiek mag mee op zoek naar de dader. De regie is in handen van Robin Segaert.
The post Moordenaar gezocht bij Theater O’ana: “We zullen het publiek doen lachen en huiveren tegelijk” appeared first on

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Ook Obama en Pelosi zouden nu twijfelen over kandidatuur van Joe Biden – “Mogelijk beslist hij dit weekend om uit de race te stappen”

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Bus van touringcarbedrijf Herman & Vandamme beschoten met loodjesgeweer: “Gekke tijden”

Amper enkele maanden na een gewelddadige aanvaring werd touringcarbedrijf Herman & Vandamme uit Menen opnieuw slachtoffer van zinloos geweld. Op weg naar Spanje werd een bus in Frankrijk beschoten met een loodjesgeweer. “Gelukkig raakte er niemand gewond.”
The post Bus van touringcarbedrijf Herman & Vandamme beschoten met loodjesgeweer: “Gekke tijden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Wim Vanlessen werkte mee aan nieuwe videoclip Katy Perry: “Hier ga ik nog héél lang trots op zijn”

Hij was jarenlang dé sterdanser van Ballet Vlaanderen, maar ook nadat hij daar z’n carrière beëindigde, blijft Wim Vanlessen (49) een begrip in de danswereld. Zo bedacht hij mee de choreografie van ‘Woman’s World’, de comebacksingle van popster Katy Perry (39). In dit gesprek vertelt Wim hoe die opdracht op z’n pad kwam, hoe streng het eraan toeging op de

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Als een kamp al wat gevorderd is, begint het ook voor de leiding extra lastig te worden…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Annelies Gevaert is sluitstuk van lijst Oostrozebeke.nu, dat als eerste partij haar volledige lijst prijsgeeft

De Oostrozebekenaren hebben straks bij de gemeenteraadsverkiezingen de keuze om te stemmen op kandidaten van drie deelnemende partijen. Alleen pakte nog geen enkele deelnemende partij uit met haar volledige lijst. Oostrozebeke.nu of de lijst van burgemeester Luc Derudder gaf zopas te kennen dat de lijst rond is en dat de laatste kandidaat om de lijst te vervolledigen bekend is. Die

Lees meer »

België zal eigen investeringsdoelstelling niet halen zonder extra inspanningen

De overheidsinvesteringen in België bedroegen 2,7 procent van het bruto binnenlands product (bbp) in 2022. Zonder extra inspanningen zal het land de eigen investeringsdoelstellingen – 4 procent van het bbp tegen 2030 – niet halen. Dat staat in een rapport van de Studiecommissie voor Overheidsinvesteringen, die voor het eerst de overheidsinvesteringen in kaart bracht.

Lees meer »