Mobiele telecommarkt voorbije jaren (meestal) goedkoper geworden

De meeste consumenten zagen de voorbije vijf jaar de markt van mobiele telecomabonnementen goedkoper worden. Dat blijkt uit een studie van het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie (BIPT).

 

Meer krantenkoppen in België

Voetballer denkt water te drinken, maar teamgenoten hebben iets anders in zijn fles gedaan: “Payback volgt!”

Een speler van de Nederlandse voetbalvereniging VV Zeester in Zoutkamp is in de maling genomen door zijn ploegmaten. Toen de voetballer nietsvermoedend van zijn waterfles dronk, spuwde hij het drankje al snel weer uit. Wat bleek? Enkele grapjassen hadden wodka in zijn fles gedaan zonder dat hij het wist. De man kon er goed om lachen, maar liet ook weten

Lees meer »

Duizenden Fransen komen op straat tegen extreemrechts

In verschillende steden in Frankrijk zijn woensdagavond, al voor de derde dag op rij, duizenden mensen op straat gekomen om te protesteren tegen de opkomst van extreemrechts. Er waren onder meer manifestaties in Rijsel, Toulouse en Lyon. Onder de deelnemers opvallend veel jonge mensen.

Lees meer »

Frederik Lerminez debuteert op zijn 47ste in Ieper

Frederik Lerminez uit Langemark debuteert in de Ardeca Ypres Rally. “De beslissing om deel te nemen aan Ieper gebeurde heel toevallig, toen ik voor mezelf besliste dat ik er al 47 was en het wel tijd werd om deze rally aan mijn weliswaar korte palmares toe te voegen.”
The post Frederik Lerminez debuteert op zijn 47ste in Ieper appeared

Lees meer »

Ilona Vandenberghe (PVDA) in de wolken met zetel in Vlaams Parlement: “Nu kan ik iets doen met mijn verontwaardiging over onrecht”

Oostende stuurt voor het eerst een PVDA-verkozene naar Brussel. Lijsttrekker Ilona Vandenberghe (59) werd verkozen in het Vlaams Parlement met 6.488 stemmen, waarvan 1.013 uit Oostende. “Ik ben al mijn hele leven verontwaardigd over onrecht. Dit mandaat geeft me de kans daar iets aan te doen. Dat is beter dan aan de kant blijven staan.”
The post Ilona Vandenberghe

Lees meer »

EXCLUSIEF. Bekende influencer is met 14.000 euro per uur best betaalde dj na Regi: zoveel verdienen Vlaamse dj’s

Wie draait letterlijk gouden plaatjes? Welke influencer/dj vangt 14.000 euro in een uurtje? En wie kroont zich tot zomerkoning met ruim 200 sets? Enkele heersers van de draaitafel gunnen ons een blik in hun tarieven. Van DJ Jordy tot DJ F.R.A.N.K. en van Viktor Verhulst tot Sven Ornelis. Van 500 tot 15.000 euro: plaatjes draaien loont. Dit zijn alle exacte

Lees meer »

“22 graden is voor ons ideaal”: experts leggen uit waarom we ons zo neerslachtig voelen door dit natte weer

Barbecues die maar niet doorgaan en Netflixen onder een dekentje. Je verwacht het niet midden juni. Niet moeilijk dat heel wat mensen zich somber voelen bij dit regenachtige grijze weer. Maar waarom lijkt dit nu harder aan te komen dan in de winter? Biometeoroloog Bert Heusinkveld en psycholoog Peter Kuppens leggen uit waarom je jezelf zo neerslachtig voelt én hoe

Lees meer »

Acht mensen gestorven in koelwagen in China

In Henan, een provincie in het centrum van China, zijn acht mensen gestikt in een koelwagen. Ze werden zondagmorgen bewusteloos aangetroffen en konden niet meer gereanimeerd worden, zo melden Chinese staatsmedia maandag.

Lees meer »