Sven Pichal doorverwezen naar correctionele rechtbank

Radiopresentator Sven Pichal zal zich moeten verantwoorden voor de rechtbank voor het bezit en de verspreiding van beelden van kindermisbruik. Dat heeft de raadkamer in Antwerpen beslist, schrijft de VRT.

 

Meer krantenkoppen in België

André Dewaele is de nieuwe Deerlijkse Deureduwer

André Dewaele, al jarenlang van dichtbij betrokken bij tal van culturele verenigingen, is de laureaat van de vierde Deerlijkse Deureduwer. De award werd uitgereikt tijdens een druk bijgewoond ‘t Zomert aan het Gaverkasteel.
The post André Dewaele is de nieuwe Deerlijkse Deureduwer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amerikaanse en Mexicaanse baanwielrenners trainen in Velodroom in Zolder: “Laatste voorbereidingen in aanloop naar Olympische Spelen”

Amerikaanse en Mexicaanse baanwielrenners zijn momenteel aan het trainen in de Velodroom in Zolder (Heusden-Zolder). Ze vinden de piste de ideale tussenstop op weg naar de Olympische Spelen in Parijs, om te kunnen wennen aan de tijdzone. De nieuwe wielerbaan in Zolder lijkt qua afstanden, vorm en bochten ook heel erg op de piste in Parijs. Ook de Belgische pistiers

Lees meer »

Beach Festival Nieuwpoort neemt geweldige start met Sting als ijzersterke headliner

Het Beach Festival in Nieuwpoort is vrijdag 19 juli met een knaller van start gegaan. De Noorse Dagny opende het festival en nam iedereen mee met haar ontwapenende enthousiasme. Oyesono, Billie Leyers – inderdaad, het zusje en dochter van – zette deze trend verder en liet de temperatuur nog enkele graden stijgen. Fantastic Negrito en de Amerikaanse bluesmuzikant Seasick Steve

Lees meer »

Fotograaf legt kogel vast op beeld vlak voor die Trump raakt: “Kans van één op een miljoen”

Het is bijna onmogelijk, maar toch slaagde New York Times-fotograaf Doug Mills er zaterdagavond in Pennsylvania in. Hij wist het moment vast te leggen waarop een kogel richting voormalig president Donald Trump vliegt, vlak voor die kogel hem aan zijn oor zou raken. Zaterdagavond probeerde de 20-jarige Matthew Crooks de Republikeinse presidentskandidaat neer te schieten op een verkiezingsrally.

Lees meer »

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »

“Hij verdient het niet zo te verliezen”: Philipsen nadert tot op 32 punten van Girmay, die geen breuken heeft opgelopen bij valpartij

De teller van Jasper Philipsen in de Tour staat na z’n overwinning in Nîmes op negen stuks. Maar misschien belangrijker nog: hij doet door de val van Biniam Girmay ook weer volop mee voor groen – al zal alles toch echt wel moeten meezitten. “Alles is mogelijk, maar ik hoop vooral dat hij oké is.” En dat is Girmay ook.

Lees meer »

Mieke (47) en Eva (37) verhuizen met frituur naar nieuw pand… en veranderen meteen ook naam: “Iedereen noemde ons toch al ‘t Smoefel”

Frituur ’t Smoefelhuisje wordt frituur ’t Smoefel, in een nieuw pand, slechts enkele huizen verderop. Daarbij vallen zowel het interieur als de kaart op. De frituur van Mieke Vanlanduyt (47) en Eva Beirens (37) innoveert al sinds 2015 met een volledig onlinegerichte werking en doet dat nu opnieuw.
The post Mieke (47) en Eva (37) verhuizen met frituur naar

Lees meer »

Prominente politica doodgeschoten in West-Oekraïne

In het westen van Oekraïne is het gewezen rechts-nationalistische parlementslid Iryna Farion doodgeschoten. Farion is vooral bekend van haar anti-Russische uitspraken. De 60-jarige vrouw overleed in Lviv in het ziekenhuis aan haar verwondingen, nadat ze een kogel in het hoofd had gekregen.

Lees meer »