LIVE. Conner Rousseau (Vooruit): “Kans is klein dat we in de federale regering zullen stappen”

De kaarten zijn geschud, de kiezer – u – heeft gesproken. Bekijk hier de definitieve resultaten van de Europese, federale en regionale verkiezingen. De grote vraag is hoe het nu verder moet. Volg alle ontwikkelingen over de federale en Vlaamse formaties via onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Start ticketverkoop van het Comedy seizoen in De Trukendoos is een schot in de roos: “Heel divers programma”

Dat Comedy Café De Trukendoos het mekka is van comedy in West-Vlaanderen, is weeral eens bewezen met de start van hun ticketverkoop voor hun 26e seizoen. Daardoor haalt het niet alleen de bekende namen naar Stasegem, maar ook comedy liefhebbers van over heel de provincie.
The post Start ticketverkoop van het Comedy seizoen in De Trukendoos is een schot

Lees meer »

Wat speelt zich écht af in een privésauna? Uitbaters klappen uit de biecht: “Wie dat doet, bel ik dat ze nooit nog welkom zijn”

“Goed weekend gehad?” Weinig Vlamingen die dan op en bloot durven te antwoorden: “Zeker weten! Ik ben naar een privésauna gegaan.” Want zulke etablissementen hebben een smoezelig imago. Eentje van scheefpoeperij, betaalde seks en twijfelachtige hygiëne. “Wij worden strenger gecontroleerd dan slachthuizen, en in chique hotels wordt veel meer vreemdgegaan dan hier.”

Lees meer »

Dermatoloog Steven Devos uit Nieuwpoort lanceert nieuwe politieke partij:‘Samen voor Democratie’ biedt nieuw platform voor vrijheidsliefhebbers

Op 2 juli 2024 markeerde Dr. Steven Devos, een gerespecteerde dermatoloog uit Nieuwpoort, een belangrijke mijlpaal in de Vlaamse politiek met de lancering van zijn nieuwe politieke partij, ‘Samen voor Democratie’ (SVD).
The post Dermatoloog Steven Devos uit Nieuwpoort lanceert nieuwe politieke partij:‘Samen voor Democratie’ biedt nieuw platform voor vrijheidsliefhebbers appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Pedri neemt Kroos niets kwalijk en weet het zeker: “Onze Spaanse droom blijft duren”

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk dinsdagavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Pools parlement verwerpt versoepeling abortuswet

Het Poolse parlement heeft vrijdag een wetsvoorstel verworpen dat de zeer strenge abortuswet van het land voorzichtig zou versoepelen. Enkele leden van de pro-Europese meerderheid hebben meegestemd met de uiterst rechtse oppositie. Hulp bieden bij abortus blijft zo strafbaar met gevangenisstraffen tot drie jaar.

Lees meer »

Gemeente verwent sportieve senioren

De gemeente Oostrozebeke doet er alles aan om zoveel mogelijk senioren aan het bewegen of sporten te krijgen. Jaarlijks worden de actieve sporters beloond met een traktatie wat er voor zorgt dat de vriendschapsbanden worden aangehaald.
The post Gemeente verwent sportieve senioren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Anderhalf jaar cel voor oma (52) die leven eigen zoon tot hel maakt en ongevraagd Facebookfoto’s kleindochter post: “Ik ben je eigendom niet”

“Wat ze stuurt is bijzonder verontrustend. Ze zegt zelfs dat ze over lijken zou gaan en haar gedrag is onverbeterlijk. Ze moet een zwaardere straf krijgen.” De rechter in beroep was spijkerhard voor een 52-jarige oma uit Ieper die het leven van haar eigen zoon ‘tot een hel’ maakt. Hij verbrak alle contact met zijn moeder, maar K.C. pikte dat

Lees meer »

LIVE NEDERLAND-ENGELAND. Oranje-fans vernielen bar(s) en gaan met Engelsen op de vuist, politie spreekt van verschillende gewonden

Vanavond maken Nederland en Engeland onder elkaar uit wie naar de EK-finale mag in Berlijn. Ongeveer 100.000 Oranje-fans zijn er in Dortmund. “Ongezien”, zegt de Duitse politie. Na een indrukwekkende mars verzamelen ze nu in en rond het stadion. Er is veel sfeer, al duiken er ook beelden van een vechtpartij aan één of meerdere cafés op.

Lees meer »