De gelovigen vallen op de grond, ze rillen van extase én ze doneren gul: op bezoek bij gebedsgenezer Tom de Wal

De regering roept op om niet in zijn val te trappen, maar toch groeit de schare volgers van de Nederlandse gebedsgenezer Tom de Wal. In Maastricht lieten honderden gelovigen zich genezen. “Jezus is geen kwakzalver. Migraine: eruit! Kanker: eruit! Halleluja!”

 

Meer krantenkoppen in België

Dutroux loopt over van zelfmedelijden in zeldzaam interview en denkt nooit meer vrij te komen

De Franse journalist Karl Zéro nam een exclusief interview af bij Marc Dutroux. De beruchtste Belgische seriemoordenaar werd veroordeeld tot een levenslange celstraf en zit ondertussen al twintig jaar in de gevangenis. Dutroux beweert dat hij ‘gelyncht’ werd en zich oneerlijk behandeld voelt, omdat ‘de medeplichtigen’ nooit gestraft zijn. Hij betuigt ook heel kort spijt voor de moorden op Julie,

Lees meer »

Stadenbergfeesten met een Frans tintje

Het Feestcomité Stadenberg organiseert op 5, 6 en 7 juli de 41ste editie van de Stadenbergfeesten. Die krijgen ook dit jaar een Frans tintje mee. De opbrengst van de feesten komt ten goede aan de wijkbewoners.
The post Stadenbergfeesten met een Frans tintje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groot cocaïnenetwerk opgerold in Europa

In Europa is een groot netwerk voor de invoer van drugs opgerold. Dat zegt de Europese politiedienst Europol. Bij de operatie waaraan ook België deelnam, zijn een veertigtal arrestaties verricht en is acht ton cocaïne in beslag genomen, onder meer in ons land.

Lees meer »

Steeds meer Vlamingen zeggen nieuws te mijden

Steeds meer Vlamingen zeggen nieuws te mijden: liefst 62 procent beweert soms of vaak nieuws te mijden, tegenover 48 procent in 2017. Dat blijkt uit het jaarlijkse Digital News Report, dat 47 nieuwsmarkten verspreid over de hele wereld onderzoekt. “Het blijft belangrijk om de groei van ‘nieuwsafhakers’ tegen te gaan en hen te informeren.”

Lees meer »

Zitting in dossier zaakvoerster verdacht boekhoudkantoor in Houthalen uitgesteld naar dinsdag, partner is al aangehouden

In het onderzoek naar het Houthalens boekhoudkantoor dat criminele organisaties zou bijstaan, blijft de zaakvoerster uit Pelt nog zeker tot dinsdag in de cel. Haar advocaat vroeg uitstel van de raadkamer om het dossier te bestuderen. Ook de partner van de vrouw werd eerder deze week aangehouden, en zijn aanhouding is vandaag wel bevestigd door de raadkamer.

Lees meer »

Fietser (75) levenloos aangetroffen op drukke weg, alles wijst op zware aanrijding: “Nog erg onduidelijk”

Een fietser geboren in 1949 is donderdagochtend om het leven gekomen in Kortemark. Wat er precies gebeurde is nog erg onduidelijk. Zeker is dat de man zwaar aangereden werd maar hoe dat gebeurde wordt nog onderzocht. In elk geval ging het om een onbekend voertuig dat niet meer ter plaatse was. “Een deskundige moet meer duidelijkheid brengen”, meldt het parket

Lees meer »