Groot cocaïnenetwerk opgerold in Europa

In Europa is een groot netwerk voor de invoer van drugs opgerold. Dat zegt de Europese politiedienst Europol. Bij de operatie waaraan ook België deelnam, zijn een veertigtal arrestaties verricht en is acht ton cocaïne in beslag genomen, onder meer in ons land. 

Meer krantenkoppen in België

Vingegaard met gebaar richting Evenepoel, vliegmachine Pogacar doet monden openvallen: dé fases uit de zware alpenrit

Loodzware etappe in de Tour. De renners moesten liefst drie Alpenreuzen bedwingen. Op de Cime de la Bonette – het dak van de Tour – zagen we geen vuurwerk, maar op de slotklim naar Isola 2000 was het wel prijs. In de kopgroep versnelde Matteo Jorgenson, in de favorietengroep Tadej Pogacar. De geletruidrager reed een uitmuntende slotklim en haalde Jorgenson

Lees meer »

Verdachte van fietsdiefstal bij ex-wielrenner in Meerbeke aangehouden

Er is man aangehouden die ervan verdacht wordt 2 dure racefietsen te hebben gestolen bij een ex-wielrenner in Meerbeke, bij Ninove. De dief geraakte binnen in de garage waarvan de poort op een kier stond. Op camerabeelden is te zien hoe hij tewerk ging. De politie vond de dief via de beelden, de man is aangehouden. De fietsen zijn nog

Lees meer »

Reddersfestival Mira d’Or in Oostende aan tweede editie toe: “Hopen op zo’n 1.500 bezoekers”

Na het succes van vorig jaar organiseert de Reddersclub een nieuwe editie van Mira d’Or. “We zorgen voor een echte festivalsfeer”, benadrukt voorzitter Jente Vanhauwaert. Afspraak op zaterdag 27 juli vanaf 17 uur op de site van Duin & Zee op Oosteroever in Oostende.
The post Reddersfestival Mira d’Or in Oostende aan tweede editie toe: “Hopen op zo’n 1.500

Lees meer »

Designers in Residence Kortrijk kondigt drie geselecteerde designers aan

Designers in Residence Kortrijk viert hun tiende verjaardag. Sinds 2014 ontvangt de organisatie elk jaar drie recent afgestudeerde ontwerpers van over de hele wereld en uit verschillende creatieve disciplines voor een uniek residentieprogramma in Kortrijk. Deze week werd voor hun jubileumeditie de drie geselecteerde designers aangekondigd.
The post Designers in Residence Kortrijk kondigt drie geselecteerde designers aan appeared first

Lees meer »

LIVE. Poging tot moord op Trump tijdens rally: schutter is 20-jarige man

Ex-president Donald Trump is met bloed aan zijn oor van het podium geëvacueerd nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania. De Republikeinse presidentskandidaat hief vlak na de moordpoging zijn vuist omhoog, toen hij in veiligheid werd gebracht. Volg hier alle ontwikkelingen rondom het schietincident.

Lees meer »