K3 kondigt nieuwe tournee aan vanaf maart 2025: “Nieuwe liedjes, maar ook oude klassiekers”

K3 gaat volgend jaar opnieuw op tournee, dat kondigen ze aan op hun Instagrampagina. Vanaf maart 2025 zullen Hanne Verbruggen (30), Marthe De Pillecyn (27) en Julia Boschman (21) te zien zijn in ‘Zeesterren’, een show doorheen Vlaanderen en Nederland. 

Meer krantenkoppen in België

Tomorrowland brengt eigen trilogie van fantasyromans uit

Het dancefestival Tomorrowland breidt uit naar de literaire wereld, met een geplande trilogie van fantasyromans. Het eerste deel, ‘The Great Library of Tomorrow’, verschijnt dit najaar. Tomorrowland belooft er “de unieke magie van het festival in verhaalvorm tot leven te brengen”.

Lees meer »

Duizenden Fransen komen op straat tegen extreemrechts

In verschillende steden in Frankrijk zijn woensdagavond, al voor de derde dag op rij, duizenden mensen op straat gekomen om te protesteren tegen de opkomst van extreemrechts. Er waren onder meer manifestaties in Rijsel, Toulouse en Lyon. Onder de deelnemers opvallend veel jonge mensen.

Lees meer »

Jean-Marie Dedecker stemt in Middelkerke: “Ik voorspel een gitzwarte zondag”

Onafhankelijk Kamerlid Jean-Marie Dedecker vreest een gitzwarte zondag. Dat zegt de lijsttrekker van de federale N-VA-lijst zondag nadat hij zelf zijn stem had uitgebracht. “Ik hoop dat wij met N-VA stand houden, maar eerlijk gezegd denk ik dat het moeilijk wordt”, zegt hij.
The post Jean-Marie Dedecker stemt in Middelkerke: “Ik voorspel een gitzwarte zondag” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgische man (80) dood aangetroffen op Kreta op bloedhete dag

Een 80-jarige Belg is dood aangetroffen in de buurt van een archeologische site op Kreta. Dat melden lokale media. De man was er op vakantie met zijn echtgenote. Hij trok er alleen op uit voor een wandeling, maar toen hij langer wegbleef dan verwacht belde zijn vrouw de hulpdiensten. Die troffen het lichaam van de man aan.

Lees meer »

WEERBERICHT. Tijdelijk droger vandaag, maar dan weer buien à volonté

Er lijkt geen einde te komen aan het kwakkelweer. De zwakke regenzone verlaat vrijdagochtend dan wel ons land, maar het blijft nog vrij grijs. In de namiddag verschijnen er enkele opklaringen en ontwikkelen er zich enkele buien, vooral dan in het westen. ‘s Avonds bereikt een gestructureerde buienlijn ons land. Enkele donderslagen zijn niet uitgesloten.

Lees meer »