Zelfs na ovatie van aandeelhouders moet Musk knokken voor miljardenbonus bij Tesla

15:49 Dat de aandeelhouders van Tesla instemmen met het waanzinnige bonuspakket van 56 miljard dollar voor topman Elon Musk betekent nog niet dat hij die miljarden snel op zijn rekening zal zien. Musk verst… 

Meer krantenkoppen in België

Trump belooft “Republikeinse vloedgolf” op eerste campagnerally na aanslag: “Democraten hebben geen idee wie hun kandidaat is”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft in de Verenigde Staten opnieuw een campagnebijeenkomst bijgewoond, 1 week na de aanslag waarbij hij lichtgewond raakte. Ook zijn kersverse running mate J.D. Vance was er voor het eerst bij. Op de rally zei Trump dat hij een kogel trotseerde voor de democratie, en hij had ook kritiek op de veiligheidsdiensten.

Lees meer »

Vrachtwagenchauffeur overleden bij ongeval in Zeebrugge

Op een bedrijventerrein in Zeebrugge is gisteravond een 51-jarige Roemeense vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen bij een tragisch ongeval. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen in Brugge. Het slachtoffer werd aangereden door een 68-jarige collega die hem zijn parkeerplaats wilde laten overnemen.

Lees meer »

Oldtimer Kastelentocht met stop aan Kasteel d’Aertrycke: “We duimen dat het niet regent op 15 augustus”

Nog even en het is weer zover: het rijdend automuseum doorkruist het Houtland. Op donderdag 15 augustus, Hemelvaartsdag, heeft de 42ste Oldtimer Kastelentocht plaats. Vijftig tot zestig auto’s van vóór de Tweede Wereldoorlog maken een rondrit langs een 15-tal idyllische kasteeldomeinen.
The post Oldtimer Kastelentocht met stop aan Kasteel d’Aertrycke: “We duimen dat het niet regent op 15 augustus”

Lees meer »

Mattel lanceert nu ook blinde Barbie-pop

De bekende Barbie-pop heeft nu ook een variant met een visuele beperking. Speelgoedfabrikant Mattel wil op die manier een bredere afspiegeling van de maatschappij tonen in zijn producten. De nieuwe pop heeft een stok en draagt een zonnebril, zo zegt het bedrijf.

Lees meer »