KV Oostende stevent af op faillissement, ex-voorzitter Dierckens reageert verslagen: “Je voelt je machteloos als je de club kapot ziet gaan”

KV Oostende stevent af op het faillissement. Dat werd officieel bevestigd door de club. Een redding is zo goed als onmogelijk. “Tenzij er zich de komende 24 uur nog een mirakeloplossing aanbiedt”, klinkt het. Ex-voorzitter Frank Dierckens treurt: “Die Amerikaanse groep is verantwoordelijk voor alles.” 

Meer krantenkoppen in België

Mongoliër (26) riskeert celstraf voor dealen van cannabis

Een 26-jarige Mongoliër die tijdelijk in De Panne verbleef riskeert een celstraf van acht maanden wegens het dealen van cannabis aan de Westkust. Intussen woont G.J. terug in zijn thuisland.
The post Mongoliër (26) riskeert celstraf voor dealen van cannabis appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Dief steelt verlichting van parenclub, maar wordt gefilmd: “Vorige keer beelden niet online gezwierd, maar nu ben ik het beu”

Een dief is aan de haal gegaan met de verlichting van de banner van een swingersclub in Harelbeke. Pech voor de dader is dat de diefstal wel erg flagrant op beeld staat van de veiligheidscamera van de club. De zaakvoerder plaatste de beelden nu ook online. “Misschien mag dat niet helemaal, maar het is niet de eerste keer dat we

Lees meer »

Voortaan moeten ouders zélf bewijzen dat leerling onterecht gebuisd werd: “We moeten af van ‘mijn kind, schoon kind’”

Omdat steeds meer ouders de beslissing van de school om een B- of een C-attest uit te reiken aanvochten, voert onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) vanaf nu het ‘vermoeden van deskundigheid’ in. Net zoals de vaststellingen van een politieagent voor waar moeten worden aangenomen, mag er niet langer worden getwijfeld aan het oordeel van de klassenraad. “Al blijven ouders best hun

Lees meer »

Auto volledig uitgebrand in De Panne: onderzoek naar mogelijke brandstichting

De hulpdiensten moesten afgelopen nacht rond 2.30 uur uitrukken voor een autobrand in de Kerkstraat in De Panne. Bij aankomst bleek een Renault Koleos in lichterlaaie te staan, maar was er niemand aanwezig. Het gaat wellicht om brandstichting, want de auto met Fransen aan boord zou eerder aan de kant zijn gezet voor een wegcontrole.
The post Auto volledig

Lees meer »

BMW ramt twee geparkeerde wagens, drie inzittenden opgepakt na zoektocht met drones en honden

De N37 in Ardooie, een belangrijke verbindingsweg tussen Roeselare en Tielt, bleef woensdagavond ruim twee uur afgesloten na een zwaar ongeval. Een BMW ramde twee geparkeerde wagens naast de weg en reed ook een gascabine stuk. Terwijl de brandweer en Fluvius het gaslek probeerden te dichten, speurde de politie de drie inzittenden op. Rond 20.45 uur werden ze gevat. De

Lees meer »

Limburg heeft veruit minste deelwagens van heel Vlaanderen

In Limburg zijn er amper 96 deelwagens. Veruit het minst van heel Vlaanderen. Zelfs in het ook erg landelijke West-Vlaanderen zijn er drie keer zoveel. “In de helft van Limburgse gemeenten is er zelfs geen enkele deelwagen”, zegt Bright Adiyia, Vlaams lijsttrekker voor Groen.

Lees meer »