14 aandachtspunten voor wie een vooraf ingevulde aangifte krijgt

08:05 Zes op de tien particulieren krijgen dit jaar een voorstel van vereenvoudigde aangifte. In principe hoeft u dan zelf niets te doen. Maar als u het voorstel klakkeloos aanvaardt, loopt u het risico gel… 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GAZA. Amerikaanse pier voor hulpgoederen weer verbonden aan kust Gaza

Het Amerikaanse leger heeft de in moeilijkheden verkerende drijvende pier opnieuw aan de kust van de Gazastrook bevestigd. Dat meldt persbureau Reuters op gezag van Amerikaanse functionarissen. De pier was onlangs tijdelijk verwijderd van de kust om de slechte omstandigheden op zee. Volgens de functionarissen kan de pier vandaag weer worden gebruikt om hulpgoederen te leveren aan de hongerende Palestijnse

Lees meer »

Prinses Diana’s broer gaat voor derde keer scheiden na onthullingen over misbruik: “Ik vond dat ik geen liefde verdiende”

Graaf Charles Spencer (60), de broer van prinses Diana, ziet voor de derde keer zijn huwelijk op de klippen lopen, ditmaal met de moeder van zijn zevende kind. Eerder dit jaar legde Earl Spencer zijn demonen bloot: als jonge knaap werd hij op de kostschool seksueel misbruikt. ‘Story’ reconstrueert zijn liefdesleven en wat leidde tot de scheiding: “Hoe denk je

Lees meer »

Youtuber dringt opnieuw ‘s nachts pretpark binnen en klimt op attracties: “Bobbejaanland en Walibi, jullie zijn de volgende”

Youtuber Yung Jamie heeft enkele dagen geleden een video op sociale media gepost waarop hij Plopsaland binnendringt. “Hier is een zwakke plek”, zegt hij terwijl hij over een hek klimt. De jongeman gaat op enkele attracties zitten en duikt zelfs een vijver in. Het attractiepark heeft een klacht ingediend. “Hij heeft niks beschadigd, maar we willen vooral een signaal geven

Lees meer »

Mathias Mesmans heeft leuk nieuws voor wie ‘Milo’ gaat missen tijdens zomerstop: “Hoop dat de fans het leuk vinden”

Seizoen één van de VTM-telenovelle ‘Milo’ zit er bijna op. Nu vrijdag staat er een razendspannende seizoensfinale te wachten. Welke snode plannen heeft Lou (Sieg De Doncker) in petto, die zijn breekpunt bereikt heeft en wrok koestert tegenover zijn broer Liam? Het antwoord volgt snel. Reporter Jarne trok naar de set in Boortmeerbeek voor een gesprek met acteur Mathias Mesmans.

Lees meer »

Voor tweede keer deze maand moet politie in South Carolina afscheid nemen van heldhaftige politiehond

Voor de tweede keer deze maand is een politiekorps in de Amerikaanse staat South Carolina in diepe rouw. Opnieuw is een politiehond omgekomen tijdens een arrestatiepoging van een verdachte. Tijdens de emotionele begrafenis van politiehond Coba kreeg politiechef Mark Keel het meermaals moeilijk. “Deze K9’s zijn hondstrouw en onbevreesd”, zei hij aangeslagen. “En wij brengen ze in de meest gevaarlijke

Lees meer »

Hoe de kampioenenbeker van Kevin De Bruyne werd gestolen in Brussel

Het leek jarenlang het best bewaarde geheim te zijn van de Premier League, de hoogste Engelse voetbalcompetitie, tot maandag iemand van de organisatie zijn mond voorbij praatte. Over het evenement dat twee jaar geleden in Brussel plaatsvond, de diefstal en hoe de hoteldief zich waarschijnlijk een bult schrok van zijn buit: de Engelse kampioenenbeker.

Lees meer »