Merken doen cruciale harde toegeving aan textielarbeiders

Kledingmerken zetten voor het eerst op papier dat ze bedrijfsoverleg in Cambodja steunen, en niet overstappen op goedkopere leveranciers. Kleermakers halen zo een cruciale slag thuis.

 

Meer krantenkoppen in België

Koksijde stimuleert klimaatideeën: “Gemeente nog aantrekkelijker, gezonder en comfortabeler maken”

Wie als buurt of vereniging een klimaatidee heeft om het leven in de buurt nog beter te maken, kan bij het lokaal bestuur aankloppen voor een burgerbudget. Koksijde moedigt dergelijke projecten aan met een budget van 500 tot 5.000 euro. In totaal wordt er 15.000 euro verdeeld.
The post Koksijde stimuleert klimaatideeën: “Gemeente nog aantrekkelijker, gezonder en comfortabeler maken”

Lees meer »

Woning ruimt plaats voor meer parking voor uitvaartcentrum in Moorslede

Langs de Roeselaarsestraat in Moorslede is maandag de afbraak van een oude woning gestart. Op de plaats komt een nieuwe parking voor Uitvaartzorg Eveline Geldhof. “Op die manier is er ook minder overlast voor de buren”, aldus zaakvoerster Eveline.
The post Woning ruimt plaats voor meer parking voor uitvaartcentrum in Moorslede appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Binnenkijken in ‘het kleine Versailles van de Ardennen’: hier slapen Brad Pitt en Ines de Ramon (en zoveel betalen ze ervoor)

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »

Onvergetelijke (verjaar)dag voor Séna Soete uit Izegem, die backstage tijdens ‘Tien om te Zien’ talrijke selfies kon maken met bekende artiesten

Séna Soete woont in Izegem. De zoon van Christophe Soete en Vicky Joly is sterk geïnteresseerd in het beluisteren van muziek. Op woensdag 24 juli werd hij 14 jaar. En wat voor een verjaardag maakte hij mee!
The post Onvergetelijke (verjaar)dag voor Séna Soete uit Izegem, die backstage tijdens ‘Tien om te Zien’ talrijke selfies kon maken met bekende

Lees meer »

Zussen uit Rumbeke stappen Dodentocht voor papa die aan pancreaskanker lijdt

Zussen Ellen (35) en Evelien (33) Dewyspelaere kunnen het zeer goed met elkaar vinden. Terwijl Ellen ondertussen mama is van twee zoontjes, avonturiert Evelien als single de wereld rond. Ze koestert daarbij nog heel wat plannen. Maar eerst willen ze (opnieuw) de Dodentocht stappen en dat met het goede doel voor ogen. De fondsen die ze inzamelen gaan naar de

Lees meer »