#iedereenwestvlaming

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.

Vandaag de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. Met België… En Nederland!

The post #iedereenwestvlaming is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zwemclub ROSC is succesvol op eigen Speedomeeting: “We zitten op het goede spoor”

De Royal Ostend Swimming Club organiseerde zijn jaarlijkse Speedomeeting in het stedelijk zwembad Brigitte Becue. “Bijna iedereen heeft voor een persoonlijke besttijd gezorgd en we hebben heel veel medailles behaald. We zitten weer op het goede spoor”, vindt hoofdcoach Brian Ryckeman.
The post Zwemclub ROSC is succesvol op eigen Speedomeeting: “We zitten op het goede spoor” appeared first on

Lees meer »

“Kinderen worden verbrand met gasbranders en gemarteld in kelders”: wat is de ‘Blacks’-clan waartoe ‘De Vlieg’ behoort?

Al jarenlang kleuren de kasseien van Marseille bloedrood door een drugsoorlog die woedt tussen een achttal clans. De ‘Blacks’ zijn daar één van. Hun tentakels reiken tot in onze hoofdstad en ze worden gelinkt aan Mohamed Amra (30), de voortvluchtige crimineel die in Frankrijk bevrijd werd door een gewapend commando en bekendstaat als ‘De Vlieg’. Dit is het verhaal van

Lees meer »

Vrienden treffen gestolen wagen van Roeselarenaar aan in gracht: “Ze dachten dat er iets ergs gebeurd was met me”

Roeselarenaar Jasper Lensen werd in de nacht van zaterdag op zondag gewekt door vrienden die even voordien zijn wagen enkele honderden meter verder in de gracht zagen liggen. Een dief had omstreeks kwart voor 1 de Audi, die voor Jasper’s woning in de Groenestraat geparkeerd stond, gestolen.
The post Vrienden treffen gestolen wagen van Roeselarenaar aan in gracht: “Ze

Lees meer »

Pirouette danst voor 3.000 toeschouwers tijdens jaarlijkse show in Kortrijk Xpo

Tijdens het lang pinksterweekend beleven de 500 dansers en danseressen van Pirouette hun topmoment. Gedurende vier dagen verdeeld over vijf voorstellingen brengt de Wevelgemse dansschool haar jaarlijkse show in Kortrijk Xpo. Die draagt dit jaar de titel ‘Dance Colors My Life’.
The post Pirouette danst voor 3.000 toeschouwers tijdens jaarlijkse show in Kortrijk Xpo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Veertig kilo vlees, vier kilo vis en twee dozen shotglazen: fikse celstraf voor dakloze die voorraadkamer Blankenbergs restaurant plunderde

Een 53-jarige Blankenbergenaar heeft voor de Brugse rechtbank 22 maanden effectieve celstraf gekregen voor inbraak en drugsbezit. Andy H. viseerde vooral de voorraadkamer van een Blankenbergs restaurant.
The post Veertig kilo vlees, vier kilo vis en twee dozen shotglazen: fikse celstraf voor dakloze die voorraadkamer Blankenbergs restaurant plunderde appeared first on KW.be.

Lees meer »

38 vrolijke gezichtjes op lentefeest

In De Branding Middelkerke is het jaarlijkse lentefeest gehouden. Het lentefeest wordt georganiseerd voor de leerlingen die in Middelkerke wonen of er naar school gaan en zedenleer volgen. Groep 1 bestond uit de leerlingen uit de gemeenteschool Middelkerke en Westende. Groep 2 waren de leerlingen uit de gemeenteschool Leffinge. Dit jaar namen in totaal 38
The post 38 vrolijke

Lees meer »

Toshiba wil tot 4.000 banen schrappen in Japan

Toshiba wil tot 4.000 banen schrappen in Japan. Dat heeft het Japanse technologieconcern bekendgemaakt. “De beslissing was moeilijk voor de directie, maar we denken dat de maatregelen noodzakelijk zijn om Toshiba op de weg naar herstel en groei te zetten”, zegt een woordvoerder van het bedrijf.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Viktor Verhulst neemt afstand van bekende familienaam en wordt de (op één na) best betaalde dj van het land

Verhulst blijft achterwege. ‘Viktor’ is de naam voortaan. Hij tekende een contract bij het label van Dimitri Vegas en is deze zomer al meteen goed voor veertig dj-sets, van Tomorrowland in Boom tot de iconische club Ushaia op Ibiza. “Viktor wordt weldra dertig en wil ernstig genomen worden”, klinkt het over zijn ambities. Wij zochten uit waarom hij afstand neemt

Lees meer »