Leuvense politie jaagt op studenten in provinciedomein in Kessel-Lo: “Spelletje bevordert goede verstandhouding”

In het provinciedomein in Kessel-Lo hebben agenten van de Leuvense politie vorige nacht jacht gemaakt op 125 studenten die zich daar verstopt hadden. Voor de 2e keer was het domein het decor van ‘The Hunter Games’, een spel om de banden tussen de politie en de studenten aan te halen. 

Meer krantenkoppen in België

“We hopen op een gelijkspel. De Belgen zijn onze broeders”: 15.000 West-Vlaamse Roemenen zijn klaar voor dé clash

België-Roemenië zal zaterdagavond elf miljoen landgenoten in de ban houden, maar in West-Vlaanderen zullen een goeie 15.000 Roemenen voor de tegenstander supporteren. Niet in het minst bij FC Transilvania in Roeselare, een amateurvoetbalploeg die alleen maar Roemenen tussen de lijnen brengt. “Hoeveel het mag worden? Doe maar 2-2. Veel doelpunten en spektakel, want wij willen onze Belgische broeders niet naar

Lees meer »

“Tom Boonen is een uitstekend uithangbord voor de rallysport”: Watounaar Lander Dhaene is persoonlijke ingenieur van wielerkampioen

Hij was in de vorige editie al aanwezig op de shakedown, maar dit jaar komt Tom Boonen voor het eerst naar de Ypres Rally om de volledige wedstrijd af te werken. De voormalige topwielrenner trekt zich intussen aardig uit de slag in de rallysport en heeft dat mee te danken aan Watounaar Lander Dhaene, zijn persoonlijke ingenieur.
The post

Lees meer »

Bijna helft Vlaamse studenten werkt ook door de week

76% van de studenten werkt tegenwoordig ook buiten de vakantieperiodes. Opvallend: liefst 45% verdient bij op weekdagen. Zo willen ze de weekends vrijhouden voor meer vrije tijd met vrienden, al is het voor sommigen bittere noodzaak om hun studie te financieren.

Lees meer »

Koning Filip was samen met Prinsen en Prinses present, net als Weyts, Francken (N-VA) en uittredend premier De Croo

Met Koning Filip onder de twaalfde man. Een goed uur voor de start van België – Roemenië werd de koninklijke suite het Rheinergiestadion ingereden. Ook Prins Gabriel, Prins Emmanuel en Prinses Eleonore waren van de partij. Net als Ben Weyts en Theo Francken van N-VA, naast de uittredende premier Alexander De Croo. De Rode Duivels konden in Keulen rekenen op

Lees meer »

Emotionele Céline Dion krijgt staande ovatie na première van documentaire

Céline Dion (56) kreeg een staande ovatie na de première van haar documentaire ‘I Am: Céline Dion’, waarin ze haar lijdensweg uit de doeken doet. De zangeres heeft een pijnlijke neurologische ziekte, waardoor ze voorlopig niet meer op het podium kan staan. Ook haar zoon was aanwezig op het event, en Dion poseerde voor enkele zeldzame foto’s met hem.

Lees meer »

Mysterieuze knal schrikt Italiaanse kust op

Een luide knal heeft donderdagnamiddag de Italiaanse kust ter hoogte van Toscane opgeschrikt. Om 16.29 uur weerklonk plots een enorme dreun, die volgens getuigen huizen deed trillen en ramen in hun kozijnen liet rammelen. Meteen werd gezocht naar de oorzaak van het mysterieuze geluid, maar die blijkt moeilijker te vinden dan gedacht.

Lees meer »

Vergeet de salariswagen, enter de salarisrenovatie

In een open brief noemen energie-experts de energieprestatieregelgeving onwerkbaar en contraproductief. De oplossing vergt een creatieve aanpak. Een voorfinanciering die terugbetaald wordt door besparing op energiekosten, bijvoorbeeld. Of salarisrenovaties.

Lees meer »

JazzStoria huldigt drummer in De Living: “Jean-Marc is een fenomeen”

Het wordt stilaan een jaarlijkse gewoonte bij Café De Living Lauwe om zijn trouwe liefhebbers van goede livemuziek in de watten te leggen met een aperitiefconcert. Oprichter en bezieler Bernard Joye stuurt opnieuw zijn JazzStoria Band richting ‘Arena’.
The post JazzStoria huldigt drummer in De Living: “Jean-Marc is een fenomeen” appeared first on KW.be.

Lees meer »