Golfkarretjes uit Knokke-Heist te zien op de Olympische spelen in Parijs: “Voor transport van VIP-gasten van bekend kledingmerk”

Golfkarretjes: ze zijn een vertrouwd beeld in de chique winkelstraten van Knokke maar deze zomer zijn ze ook in Parijs te zien zien op de Olympische Spelen. “Wij mogen de golfkarretjes leveren voor het transport van de VIP-gasten van een bekend kledingmerk”, zegt zaakvoerster Magdalena Suchora van Invest Mobile uit Knokke-Heist.

Met het EK voetbal en de Ronde van Frankrijk staat er een zinderende sportzomer aan te komen. En dan zijn er ook nog de Olympische Spelen in Parijs. Het is aan die Spelen dat het Knokse bedrijf Invest Mobile, met vestigingen langs de Dumortierlaan in Knokke en de Natiënlaan in Westkapelle, een bijdrage mag leveren. Het bedrijf werd opgericht in 2009 en levert en onderhoudt golfkarretjes in alle maten en soorten. “We zijn benaderd door een toonaangevend luxemerk in sportkleding en sportschoenen om onze ecovriendelijke golfkarretjes in te zetten tijdens de Olympische Spelen in Parijs”, zegt zaakvoerster Magdalena Suchora. Het is voor ons een bewijs van hoe wereldwijd onze sterke reputatie wel gaat.”

“Onze wagentjes zullen ingezet worden om de gasten van het merk van hun hotel naar het atletendorp en de verschillende wedstrijdlocaties te brengen”, gaat de zaakvoerster verder. “Een aantal golfkarretjes wordt ook omgebouwd zodat het luxemerk die ook kan gebruiken om hun exclusieve goodie bags te bezorgen bij de hotels waar hun VIP-gasten tijdens de duur van de spelen verblijven. Ook dit idee werd opgedaan in Knokke-Heist.”

Volgens het bedrijf Invest Mobile aasden wel vier kandidaten op deze opdracht. “Na een grondige doorlichting werd Invest Mobile weerhouden omwille van onze reputatie van kwaliteit, service, trackrecord, knowhow en betrouwbaarheid inzake elektrische golfkarren. Deze zomer belooft dus voor Parijs een onvergetelijke mix te worden van sport, stijl en de onmiskenbare charme van de Knokke-Heistse golfkarren”, klinkt het nog.

The post Golfkarretjes uit Knokke-Heist te zien op de Olympische spelen in Parijs: “Voor transport van VIP-gasten van bekend kledingmerk” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Jean-Pierre en Magda vieren hun gouden huwelijksjubileum

Jean-Pierre Vanmarcke en Magda Vlieghe zijn vorige maand in het gemeentehuis in Ledegem ontvangen. Het koppel uit de Terschuerenlaan in Sint-Eloois-Winkel is vijftig jaar getrouwd.
The post Jean-Pierre en Magda vieren hun gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Op welke leeftijd kregen ze hun eerste smartphone, de populairste apps en welke afspraken maken ze thuis? Onderzoek geeft inkijk in digitale leefwereld van jongeren

Bijna de helft van alle jongeren vindt dat ze te veel met hun smartphone of andere schermen bezig zijn. Maar wat doen ze daar dan de hele tijd? Hoe vroeg beginnen ze er aan? En welke afspraken maken ze met hun ouders – of eerder omgekeerd: de ouders met hen? Dit zijn enkele van de opvallendste resultaten uit de tweejaarlijkse

Lees meer »

Isabelle Van Hecke en Silke Thorrez schitteren in ‘Nonkels’: “Ik herkende veel van haar onzekerheden”

In ‘Nonkels’ spelen ze twee uitersten, maar in het dagelijkse leven zitten ze wel op dezelfde golflengte. Tussen Isabelle Van Hecke en Silke Thorrez, allebei verzot op theater, klikte het vrijwel meteen. Een gesprek over ‘vet’ gaan, tegenspel geven en de strijd die hun job soms inhoudt. “De passie voor theater is niet weg, maar er moet dringend iets tegenover

Lees meer »

Willy en Annie varen in briljanten huwelijksbootje: “De vonk sloeg meteen over”

Willy Van de Velde (92) en Annie De Zutter (85) zijn maar liefst 65 jaar getrouwd. Een speciale huwelijksverjaardag die het koppel niet onopgemerkt voorbij liet gaan. Om deze bijzondere gelegenheid uitgebreid te vieren, verzamelden ze samen met hun familie in restaurant Artisan, waar ze genoten van een lekker etentje.
The post Willy en Annie varen in briljanten huwelijksbootje:

Lees meer »

Slachtoffer eist 10.000 euro van agressor (34) na gevecht in Nieuwpoorts café

Een 20-jarige jongeman eist een forse schadevergoeding van liefst 10.000 euro van een 34-jarige agressor nadat die hem zwaar toetakelde op café in Nieuwpoort. “We weten dat de schadevergoeding zeer hoog is, maar hij werd dan ook afgeslagen als een beest”, vindt de advocaat van het slachtoffer.
The post Slachtoffer eist 10.000 euro van agressor (34) na gevecht in

Lees meer »

Het is nu officieel: deze ploegen stijgen en degraderen uit de provinciale reeksen

De eindrondes in het provinciaal voetbal zitten er op. Er moest ook nog gewacht worden op de inschrijvingen van de verschillende ploegen. KSV Rumbeke promoveert niet via de interprovinciale eindronde, waardoor er geen extra stijger komt in de reeksen eronder. De voetbalbond bevestigde net de volgende stijgers en dalers.
The post Het is nu officieel: deze ploegen stijgen en

Lees meer »

Klimaatactivisten leggen luchthaven van München lam

Op de luchthaven van München, in de zuidelijke Duitse deelstaat Beieren, hebben klimaatactivisten van het collectief Letzte Generation (“Laatste Generatie”) zich vastgekleefd op de taxibanen. De luchthaven is daardoor “om veiligheidsredenen gesloten”, meldde een woordvoerder van de luchthaven.

Lees meer »

Davidsfonds Meulebeke bestaat 100 jaar: “Onze sterkte ligt bij de leden”

De leden van de Meulebeekse Davidsfondsafdeling vierden het 100-jarig bestaan van hun vereniging. De feestzitting vond plaats in kasteel Ter Borcht. Toespraken waren er van burgemeester Verwilst, Ivan Van Cauwenberghe, vertegenwoordiger Davidsfonds Nationaal, en van Filip De Clerck, plaatselijke Davidsfondsvoorzitter.
The post Davidsfonds Meulebeke bestaat 100 jaar: “Onze sterkte ligt bij de leden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mensen kiezen altijd de kant van land in oorlog”: Fury heeft opvallende verklaring waarom Oekraïner Usyk tot winnaar werd uitgeroepen

Oleksandr Usyk (37) is de onbetwiste kampioen in het boksen bij de zwaargewichten, nadat hij na een niet-unanieme beslissing van de jury werd uitgeroepen tot winnaar van de megakamp tegen Tyson Fury (35). Voor Usyk, die volgens Fury “naar het ziekenhuis moest met een gebroken kaak”, was het een emotionele overwinning: “Dit is voor Oekraïne!” Fury was het echter niet

Lees meer »