Activisten hangen banners met tekst ‘Free Palestine’ op 4 plaatsen in Limburg

Op 4 plaatsen in Limburg zijn vannacht banners opgehangen met de boodschap ‘Free Palestine’. Dat was het geval in Hasselt, Genk en Maasmechelen. De banners werden aan bruggen gehangen waardoor ze goed zichtbaar waren voor het passerende verkeer. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG RONDE VAN ZWITSERLAND. Kuypers maakt deel uit van kopgroep, wat kunnen Uijtdebroeks en Van Gils in eerste bergrit?

In de Ronde van Zwitserland staat vandaag de eerste bergrit op het programma. De renners leggen 171 kilometer af tussen Rüschlikon en de Gotthardpass. Naast de slotklim van acht kilometer aan bijna zeven procent moet het peloton onderweg nog twee beklimmingen verteren, een van derde en een van tweede categorie. Op deze pagina zit u op de goeie plek om

Lees meer »

Petra De Sutter denkt nog lang niet aan stoppen: “Wat De Wever in zijn speech heeft gezegd, klinkt niet goed voor ons”

Tekenend voor de campagne stond Petra De Sutter zondagavond centraal op het podium van Groen, geflankeerd door de twee voorzitters. Haar partij gaat erop achteruit, maar minder dramatisch dan de peilingen hadden voorspeld. Welk gevoel overheerst bij De Sutter? Hoe kijkt ze naar de resultaten van N-VA en Vlaams Belang? En wil ze in een Vlaamse of federale regering stappen?

Lees meer »

Een schaap uit het buitenland, of een donatie: ook zonder rituele slachting maken moslims het beste van hun Offerfeest

“Eid Moebarak, een gezegend Offerfeest.” Nog tot woensdag vieren moslims wereldwijd het Offerfeest. Maar in Vlaanderen moeten moslimfamilies sinds het verbod op onverdoofd slachten creatief zijn om het ritueel slachten op een aanvaardbare manier in te vullen. “Ik laat in Nederland een schaap slachten volgens de regels van ons geloof”, zegt Ali Kaddouri. “Zo kan ik de traditie van mijn

Lees meer »

De must-reads van het weekend

06:00 Het Vlaams Belang is er zondag niet in geslaagd zichzelf incontournable te maken en onderhandelt niet mee. Sneuvelt het cordon sanitaire straks wel op het platteland?

Lees meer »

Auto belandt op zijn dak nadat bestuurder controle over stuur verliest

De hulpdiensten werden maandagavond iets voor zes uur opgeroepen naar de Noordkaai in Izegem. Langs het kanaal Roeselare-Leie verloor een 22-jarige bestuurder de controle over de Peugeot. De twintiger werd met lichte verwondingen naar het AZ Delta in Roeselare overgebracht.
The post Auto belandt op zijn dak nadat bestuurder controle over stuur verliest appeared first on KW.be.

Lees meer »