Stuurt Spanje droomduo naar Parijs? Nadal ziet dubbel met Alcaraz op Spelen wel zitten: “Hij hoeft het me zelfs niet te vragen”

Rafael Nadal is enthousiast om een duo te vormen met landgenoot Carlos Alcaraz op de Olympische Spelen. De 22-voudige grandslamwinnaar hoopt dat ze in de aanloop naar Parijs op enkele tennistoernooien samen kunnen dubbelen. 

Meer krantenkoppen in België

Restauratie eeuwenoud landboek van Dentergem

Vier jaar na de start van de restauratie van een 17de eeuw landboek van Dentergem is dat huzarenstukje helemaal af. Archivaris Elisabeth Blancke en archiefvrijwilliger Chris Folens zorgden voor een transcriptie.
The post Restauratie eeuwenoud landboek van Dentergem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Ingelmunster?

Hoe goed ben jij op de hoogte van het reilen en zeilen in Ingelmunster? Ken je Betty nog, en weet je dat Björn Soenens van Ingelmunster afkomstig is? Heeft Labadoux voor jou geen geheimen? Waag dan je kans in deze Ingelmunsterse quiz. Veel succes.
The post Quiz – Hoe goed ken jij Ingelmunster? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Zedelgem?

Hoe goed ben jij vertrouwd met het reilen en zeilen in Zedelgem en de deelgemeenten? Ga je al eens op café? Heeft het kasteel van Loppem geen geheimen voor je? Waag dan je kans in deze gemeentequiz van Zedelgem. Succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Zedelgem? appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. België wil wapenembargo tegen Israël – Biden waarschuwt voor antisemitisme – Offensief in Rafah gaat voort

Geen bestand, maar nog meer oorlogsgeweld: Israël heeft het voorstel voor een wapenstilstand verworpen en kiest voor de aanval. Vorige nacht vonden aanhoudende bombardementen plaats, Israëlische tanks vielen Rafah binnen. Voorlopig is sprake van 27 doden. “De antiterreuroperatie is plaatselijk en in omvang beperkt”, stelt het Israëlische leger. Ruim een miljoen ontheemde Palestijnen zouden schuilen in de stad. “Er moet

Lees meer »

Extra belijning voor vluchtheuvel Zevekote

Begin april ontstond wat ophef in deelgemeente Zevekote door de opmerkelijke aanleg van een vluchtheuvel op het kruispunt van de N367 Zevekotestraat en Baan op Zande. Een fietspad snijdt er namelijk een nieuwe vluchtheuvel in twee delen, maar een stuk van de verkeersremmer leek gevaarlijk ver op de Zevekotestraat te liggen en beperkt zichtbaar voor
The post Extra belijning

Lees meer »

Gents burgemeester De Clercq ontmoet president Zelenski tijdens Europese stedentop in Kiev

Tijdens een topbijeenkomst van Europese steden heeft de Gentse burgemeester Mathias De Clercq (open VLD) de Oekraïense president Zelenski gesproken over de wederopbouw van Oekraïense steden. De Clercq is vicevoorzitter van het Europese stedennetwerk Eurocities, het grootste stedennetwerk van Europa. Verschillende Oekraïense steden zijn lid van dat netwerk. Om veiligheidsredenen is de bijeenkomst in Kiev tot vandaag geheim gehouden.

Lees meer »