Neemt hij afscheid op z’n Federers? Nadal bevestigt deelname aan Laver Cup

Speelt Rafael Nadal, net als Roger Federer, zijn laatste wedstrijden tijdens de Rod Laver Cup? De 37-jarige Spanjaard doet mee aan het toernooi in Berlijn, dat plaatsvindt van 20 tot 22 september. De 22-voudige grandslamwinnaar was er voor het laatst bij in 2022, toen het afscheidstoernooi van zijn grote rivaal en goede vriend Federer. 

Meer krantenkoppen in België

Harelbeke zoekt uitbater voor het café van CC Het Spoor

Vanaf 1 oktober dit jaar komt het Cultuurcafé van cultureel centrum Het Spoor vrij. De stad Harelbeke gaat dus op zoek naar een enthousiaste uitbater. Inschrijven kan tot en met 23 juni om 11 uur.
The post Harelbeke zoekt uitbater voor het café van CC Het Spoor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nico Van Oost is nieuwe commissaris in Ieper: “Ik wou naar het leger, maar de rij bij de Rijkswacht was korter”

Nico Van Oost is de nieuwe politiecommissaris voor Ieper centrum. De Poperingenaar doorzwom al heel wat politionele watertjes, maar steeds met een doel voor ogen. “Ik heb mijn ambitie nooit onder stoelen of banken gestoken. Alles wat ik deed in mijn carrière heeft geleid tot dit punt”, zegt Nico Van Oost, die met de Kattenstoet afgelopen weekend meteen stevige kost

Lees meer »

Smile en Ambrosia in concert

Het koor Smile en de Flexband Ambrosia, twee bekende muziekverenigingen uit het lokale cultuurlandschap, slaan de handen in elkaar voor een gezamenlijk tweedaags concert met als thema filmmuziek. De titel: Smile & Ambrosia @ the movies.
The post Smile en Ambrosia in concert appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste communie in Beerst en Vladslo

Op zondag 5 mei was het feest voor de kinderen van Beerst en Vladslo: ze mochten voor het eerst naar de communie gaan. De communicanten in de Sint-Wandregesiluskerk in Beerst heten Roxan Bolle, Lisa De Buck, Juul Denoo, Zhar Desmet, Yasmine Driesse, Nand Malfait, Theo Martens, Yuna Plaetinck, Iyaro Rigole, Nolan Soenen, Asaya Temmerman, Thibaut
The post Eerste communie

Lees meer »

Dossier mensensmokkel onvolledig, proces uitgesteld: “Het dossier is een draak: het is groot en spuwt vuur!”

Het proces in beroep tegen zeven leden van een grote Koerdische mensensmokkelbende, is met een sisser begonnen. De advocaat van een van de kopstukken, vond dat er te veel stukken in het dossier ontbraken. “Dit dossier is een draak: het is groot, lelijk en het spuwt vuur!”
The post Dossier mensensmokkel onvolledig, proces uitgesteld: “Het dossier is een draak:

Lees meer »

Doodrijder studente Hannelore (21) tekent tóch beroep aan tegen ‘rechtvaardige’ straf, familie: “We zijn echt ontgoocheld”

“Een strenge, maar rechtvaardige straf.” Dat was het oordeel van de toenmalige advocaat van W.D. (42) toen die drie maanden geleden drie jaar celstraf en vijf jaar rijverbod kreeg. De man reed onder invloed van heroïne studente Hannelore Reyniers (21) dood op haar fiets in Wulpen. En tóch vond W.D. zijn straf zelf te zwaar: hij gaat nu in beroep.

Lees meer »