Janet Jackson verbergt meer dan één geheim: “Shockerend dat mijn vader een kind bij haar heeft”

Op 3 oktober staat Janet Jackson (57) in het Sportpaleis met haar ‘Together Again’-tour, waar ze haar 50-jarige carrière bezingt met haar grootste hits. Maar achter het fonkelende succes, schuilt ook heel wat verdriet én volgens Janets ex zelfs heel wat geheimen. Méér geheimen heeft dan ze zelf zou durven toegeven. 

Meer krantenkoppen in België

Presentator lokale radio in Waregem moedigt luisteraars aan “Alexander De Croo neer te knallen”, premier dient een klacht in

Een presentator van lokale radiozender Waregem1 heeft tijdens zijn uitzending luisteraars aangemoedigd om premier Alexander De Croo (Open VLD) neer te schieten. Dat deed hij naar aanleiding van de moordaanslag op de Slovaakse premier Robert Fico. De presentator heeft zijn verontschuldigingen aangeboden, maar de premier heeft toch een klacht tegen hem ingediend. De radiozender heeft de presentator geschorst.

Lees meer »

Recordaantal leerlingen schrijft zich in voor Brussels secundair onderwijs: meer dan 600 plaatsen tekort

Een recordaantal leerlingen uit basisscholen heeft zich aangemeld voor het Nederlandstalig secundair onderwijs in Brussel. 603 leerlingen hebben echter geen plaats gekregen in de A-stroom en in de B-stroom waren er bijna dubbel zoveel inschrijvingen als beschikbare plaatsen. "Paniek is niet nodig", zegt Petrus Van den Cruyce van het Lokaal Onderwijsplatform Brussel. "Er zitten veel dubbele inschrijvingen bij."

Lees meer »

Actie voor meer inclusie aan station Brugge

Vrijdagnamiddag deelden mensen met en zonder handicap aan de achterkant van station Brugge energierepen uit aan voorbijgangers. De actie is een onderdeel van de campagne #dakantochnie? #dakanwel!, die uitgaat van zeven organisaties die zich inzetten voor mensen met een handicap.
The post Actie voor meer inclusie aan station Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Stuur me niet naar de gevangenis”: 80-jarige opa riskeert tien jaar cel voor verkrach­ten kleinkind op vakantie in Spanje

Voor een tachtiger uit Begijnendijk heeft het Leuvense openbaar ministerie tien jaar opsluiting gevraagd. De opa verkrachtte zijn kleinkind meermaals, dat gaf hij ook zelf toe. Maar dat hij haar jarenlang misbruikte, ontkende Adrien P. voor de rechter. “Op vakantie in Spanje lagen de smaakcondooms klaar”, reconstrueerde het parket de feiten. De man werd – nota bene – door zijn

Lees meer »

Twee zomerse orgelfestivals kleuren zomer in Roeselare

Het Internationaal Orgelfestival Adriaen Willaert gaat op 1 juni van start met een openingsconcert in de Sint-Michielskerk. De vereniging die het orgelpatrimonium in de stad graag in de kijker zet, organiseert ook maandelijkse kennismakingsconcerten.
The post Twee zomerse orgelfestivals kleuren zomer in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

In Torhout staat de wereld op zijn kop

Nu al dagenlang staat in Torhout de wereld op zijn kop. Wie het niet gelooft, moet maar even een kijkje nemen op de rotonde ‘t Engelshof, waar de Oostendestraat, de Noordlaan en de Vredelaan samenkomen.
The post In Torhout staat de wereld op zijn kop appeared first on KW.be.

Lees meer »

Open oorlog bij Nationale Loterij blijft duren: ook derde verzoeningspoging levert niets op

Ook een derde bemiddelingspoging tussen Jannie Haek, CEO van de Nationale Loterij, en de vakbonden heeft niets opgeleverd. Eind april stuurden zij een officiële klachtenbrief over hun topman naar de raad van bestuur omdat hij “soms dronken op kantoor zit”, “rookt op de werkvloer” en “werknemers uitscheldt”. “Haek heeft zich wel geëxcuseerd voor zijn gedrag”, klinkt het.

Lees meer »

Noordhof wordt even minidorp waar iedereen zich thuis voelt

Eind mei wordt het Noordhof omgebouwd tot een ministad waarin tal van thuisverhalen aan bod komen. “In onze stad zijn er veel mensen met verschillende achtergronden, maar het is belangrijk dat iedereen zich thuis voelt”, aldus schepen Michèle Hostekint (Vooruit).
The post Noordhof wordt even minidorp waar iedereen zich thuis voelt appeared first on KW.be.

Lees meer »