Kill your darlings, Marc Cucurella, Kappen met die krullen

 

Het niveau dat Chelsea ambieert, wordt niet door iedere voetballer daar gehaald, stelt Filip Joos vast.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ze gaan onze huizen binnen, ze zitten op ons terras”: pittoresk dorpje op eiland Menorca wil helemaal op slot voor miljoen toeristen

Het idyllische dorp Binibeca Vell op het Spaanse eiland Menorca geldt al lange tijd als een magneet voor toeristen die langs de kronkelende, smalle steegjes met witgekalkte huizen willen wandelen. Dit jaar wordt zelfs een miljoen bezoekers verwacht. Maar die tonen weinig respect. Voor de dorpsbewoners is de maat inmiddels vol: “Binibeca Vell moet op slot”.

Lees meer »

Songfestival-expert Peter Van de Veire geeft laatste update na mentale crash Mustii: “Daar heeft hij zich door laten nekken”

Zal Mustii ons land een ticket voor de finale van Eurovisiesongfestival bezorgen? Dat is de hamvraag van vandaag. Zijn voorbereidingen in Zweden liepen niet van een leien dakje, maar expert Peter Van de Veire (52) gelooft in hem. “Hij heeft voor het Songfestival optredens gedaan die hij beter niet deed, dat klopt. Maar nu staat hij er én is hij

Lees meer »

Vrouw wil genieten van zeezicht, maar eindigt met natte broek

Dat de zee en zijn golven onvoorspelbaar zijn, kan een vrouw uit Oekraïne beamen. De vrouw zat met haar man op een boot en wilde van het uitzicht genieten. Maar toen ze dichterbij de reling kwam, werd ze verrast door een grote golf. Ze was helemaal doorweekt, tot hilariteit van haar partner.

Lees meer »

Gratis yogasessies op vijf locaties tijdens ‘Brugge in Balans’

Sportdienst Brugge pakt op zaterdag 1 juni uit met ‘Brugge in Balans’, de opvolger van de jaarlijkse Internationale Yogadag in Brugge. Nieuw is ook de samenwerking met Westtoer, die op 1 en 2 juni de poorten van meer dan honderd kastelen en abdijen in onze regio openzet.
The post Gratis yogasessies op vijf locaties tijdens ‘Brugge in Balans’ appeared

Lees meer »

Hoe ernstig is dreiging van Russisch kernwapen in de ruimte? Kolonel Housen: “Vliegtuigen, bankautomaten, je chauffage… niets zou nog werken”

Rusland is volgens Amerikaanse inlichtingendiensten vergevorderd in de ontwikkeling van een kernwapen waarmee het in de ruimte vijandige satellieten onklaar kan maken. De impact daarvan zou op militair vlak enorm zijn, maar zo’n kernexplosie in de ruimte veroorzaakt ook een elektromagnetische schok (EMP) die ervoor zorgt dat verkeerslichten, bankautomaten, elektrische auto’s, gps-systemen, je smartphone en zelfs je chauffage niet meer

Lees meer »

Nu het Songfestival bijna start: dit kan u (niet) leren van de bookmakers

Het Songfestival gaat morgen pas écht van start, maar de bookmakers zijn al enkele weken druk in de weer met hun pronostieken. Als we hun voorspellingen mogen geloven, maakt de Kroatische inzending Baby Lasagna het meest kans om te winnen. Maar wat dan met België en Nederland? En hoe accuraat zijn die voorspellingen nu écht? Een overzicht!

Lees meer »

Ontsleutelde berichten tonen hoe ‘Bolle Jos’ moord bestelt: “Dit is het adres van die hond”

Zijn omzet in de internationale cocaïnehandel wordt geschat op een miljard euro. Maar de Nederlandse rechtszaak in juni tegen ‘Bolle Jos’ Leijdekkers (32) draait verder vooral om excessief geweld. Een reconstructie van hoe de Nederlander een doldrieste overval in Finland zou hebben aangestuurd. Maar ook hoe hij een moordopdracht gaf op basis van een advertentie en een beloning van 200.000

Lees meer »

Inschrijvingen Conservatorium Kortrijk en Academie Kortrijk van start

In het conservatorium zijn de lessenroosters voor schooljaar 2024-2025 grondig onder handen genomen. Daardoor zullen leerlingen opleidingen kunnen combineren zonder extra verplaatsingen te moeten maken. Ook het aanbod voor volwassenen staat in de kijker.
The post Inschrijvingen Conservatorium Kortrijk en Academie Kortrijk van start appeared first on KW.be.

Lees meer »