Zoveel vraagt Martien Meiland voor zijn ‘karakteristieke villa’ met verwarmd zwembad

Behalve pension Code Rosé staat ook de woning van de Meilandjes, in Noordwijkerhout, te koop. Midden maart kondigde Martien de verkoop al aan, maar nu staat het statige pand ook op Funda en is de vraagprijs onthuld. Wie kans wil maken op Landhuis Duinwijk moet bereid zijn om 2.395.000 euro neer te leggen.

 

Meer krantenkoppen in België

Vriendin van koningin Camilla: “Het is William die zijn vader tegenhoudt zich te verzoenen met prins Harry”

Prins Harry (39) reisde vorige week naar het Verenigd Koninkrijk om het 10-jarig jubileum van de Invictus Games te vieren. Maar de prins is er niet in geslaagd om zijn vader, koning Charles (75), te ontmoeten. Hoewel Harry aangaf dat hij zijn vader niet kon zien vanwege zijn “drukke schema”, beweert een vriendin van koningin Camilla (76) dat prins William

Lees meer »

Respect stapt naar Grondwettelijk Hof: Allerlaatste kans om beslissing tot fusie te vernietigen nadat Raad van State en Vlaams Parlement forfait geven

De oppositiepartij Respect riep een halfuur vóór de gemeenteraad van donderdagavond de pers bijeen, om aan te kondigen dat ze een dossier indienen bij het Grondwettelijk Hof. “Dit is de laatste kans om de ondemocratische beslissing tot fusie te vernietigen”, zegt Respect-kopman Hannes Gyselbrecht.
The post Respect stapt naar Grondwettelijk Hof: Allerlaatste kans om beslissing tot fusie te vernietigen

Lees meer »

Truffels met champagne en véél foie gras: koninklijke menu’s geven favoriete maaltijden van de royals prijs

Een culinaire wereldprimeur: dat is de veiling die op 31 mei in Parijs zal plaatsvinden. Een collectie van maar liefst 4.000 keizerlijke, presidentiële en koninklijke menu’s zal onder de hamer gaan, met prijzen tot wel 1.500 euro per stuk. En die menu’s geven volgens ‘Sudinfo’ heel wat geheimen prijs. Van het diner dat onze koning Albert I voorgeschoteld kreeg in

Lees meer »

Florence (27) verwent kindjes in babywellness Fleau: “Zorgt voor instant happy gevoel”

In de Tramstraat 49 heeft Florence Verplancke (27) zaterdag de deuren geopend van haar eigen zaak: babywellness Fleau. “Het babybadje is heel goed voor de ontwikkeling van de spieren, maar ook voor krampjes en (verborgen) reflux”, geeft Florence aan.
The post Florence (27) verwent kindjes in babywellness Fleau: “Zorgt voor instant happy gevoel” appeared first on KW.be.

Lees meer »

BEKIJK: 20-tal jonge everzwijntjes op pad met mama in Tervuren

In Duisburg zijn een 20-tal everzwijnen gespot, iets wat de laatste tijd in Tervuren wel vaker gebeurt. De gemeente roept op om alle everzwijnen in de buurt van een woning zeker te melden. "Als je everzwijnen tegenkomt moet je enerzijds genieten van de unieke ontmoeting, maar anderzijds toch een beetje afstand houden", klinkt het.

Lees meer »

Mister Gay-finalist houdt regenboogactie in Wenduine: “Hier kan je gewoon jezelf zijn”

Naar aanleiding van de ‘Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie, Transfobie en Interseksefobie’ hield Tom Glazemaekers, finalist Mister Gay Belgium, een symbolische regenboogactie aan het spioenkopje in Wenduine. “Tom komt hier al meer dan dertig jaar op vakantie, voor hem is de openheid naar de LGBTQ-gemeenschap in ons badplaatsje dan ook heel belangrijk”, zegt schepen Marleen De Soete.
The post

Lees meer »