Kansspelcommissie onderzoekt wedstrijd waarbij je voor 10 euro een Waals kasteel kan winnen

Een Waalse vastgoedmakelaar heeft een opvallende wedstrijd op poten gezet. Voor een lotje van 10 euro maakt iedereen kans op een eeuwenoud kasteel. De Kansspelcommissie heeft geen vergunning verleend en is alvast een onderzoek gestart. Bij een inbreuk riskeert de organisator een boete tot 800.000 euro.

 

Meer krantenkoppen in België

JET Symphonic Band met nieuwe dirigent op openluchtconcert in B&B Droomkerke

Na zeven jaar aan het roer van JET heeft Wim Belaen onlangs het dirigeerstokje doorgegeven aan Gilles Demeurisse. De 31-jarige Izegemnaar komt voor het eerst in actie als dirigent van het orkest op 26 mei in de idyllische tuin van B&B Droomkerke in Ruiselede.
The post JET Symphonic Band met nieuwe dirigent op openluchtconcert in B&B Droomkerke appeared first

Lees meer »

Peru klasseert transgenders voortaan als “geestesziek”

Transgenders in Peru worden door een nieuw presidentieel decreet voortaan als ‘geestesziek’ beschouwd. De Peruviaans overheid wil transgenders op die manier “de juiste medische hulp garanderen”, maar mensenrechtenactivisten vrezen dat het decreet juist een tegenovergesteld effect zal hebben.

Lees meer »

Infomarkt over ontdubbeling drukke expresweg N58

In het GC Gilwe in de Wervikstraat in Geluwe organiseert het Agentschap Wegen en Verkeer vandaag, donderdag, van 17 tot 20 uur een infomarkt over de ontdubbeling van een deel van de drukke expresweg N58 in Geluwe. Aannemer wordt de NV Stadsbader uit Harelbeke. De werken zouden volgend jaar starten.
The post Infomarkt over ontdubbeling drukke expresweg N58 appeared

Lees meer »