Kansspelcommissie onderzoekt wedstrijd waarbij je voor 10 euro een Waals kasteel kan winnen

Een Waalse vastgoedmakelaar heeft een opvallende wedstrijd op poten gezet. Voor een lotje van 10 euro maakt iedereen kans op een eeuwenoud kasteel. De Kansspelcommissie heeft geen vergunning verleend en is alvast een onderzoek gestart. Bij een inbreuk riskeert de organisator een boete tot 800.000 euro.

 

Meer krantenkoppen in België

Vijf vragen over de gravelrit van de Giro: “Een Strade Bianche light met kansen voor de aanvallers, tenzij Pogacar er anders over denkt”

De Giro is donderdag toe aan een nieuw moment van opwinding. Met 11,6 kilometer gravel in de laatste vijftig kilometer plus een steile asfalthelling tot twintig procent in het slot lijkt rit vijf een mini-versie van Strade Bianche. Vijf vragen over deze ‘cruciale etappe’, beantwoord door de ogen van de renners en ploegleiders.

Lees meer »

LIVEBLOG OLYMPIAKOS-ASTON VILLA. Komt er nog een Engels mirakel in Piraeus?

In de heenwedstrijd van de Conference League zorgden de Grieken van Olympiakos voor dé stunt door 2-4 te winnen tegen Aston Villa. De Engelse subtopper is gebrand op winst, maar dat zijn de Grieken even zeer. Wie wordt de tegenstander van Fiorentina in de finale van de Conference League? Youri Tielemans ontbreekt met een blessure. Volg het hier in de

Lees meer »

UNIZO Deerlijk versterkt al 75 jaar de lokale economie

Tijdens een ontvangst in het gemeentehuis voor het jubilerende UNIZO werd een lans gebroken voor de lokale economie. Burgemeester Croes verwelkomde de bestuursleden en de bezielers van de afdeling. “Dit feest van het 75-jarig bestaan en deze ontvangst zijn geen eindpunt, maar een gelegenheid om terug te blikken en vooruit te kijken.”
The post UNIZO Deerlijk versterkt al 75

Lees meer »

Trump opnieuw beboet, rechter dreigt met celstraf

De rechter die het strafproces in New York voorzit, heeft Donald Trump opnieuw een boete opgelegd voor het schenden van het spreekverbod. Maar omdat de boetes weinig indruk lijken te maken, dreigt Juan Merchan er nu ook mee de ex-president op te sluiten.

Lees meer »

Kunst in vernieuwde dorpskern van Hertsberge

In de dorpskern van Hertsberge wordt momenteel een nieuwe polyvalente zaal gebouwd ter vervanging van zaal ‘t Bulscampvelt. Als kers op de taart zal de gemeente ook een kunstwerk voorzien in de vernieuwde dorpskern. Er wordt bewust gekozen voor een kunstwerk van een lokale kunstenaar dat past in de nieuwe dorpsomgeving om de artistieke creativiteit in de eigen gemeente te

Lees meer »

“Ik lig in het hotel met een icepack op m’n hoofd”: Djokovic vol geraakt door drankfles… die uit rugzak van fan glijdt

Novak Djokovic is vrijdagavond met een zege aan het ATP 1000-toernooi van Rome begonnen, maar de overwinning kreeg een bijzonder wrange nasmaak. Bij het verlaten van het terrein werd de Serviër namelijk vol op het hoofd geraakt met een drankfles. “Maar het was een ongeluk en ik ben oké”, stelde ‘Nole’ z’n fans intussen gerust.

Lees meer »

Anderhalf jaar na zware gasexplosie krijgt inclusieve lunchbar award van Gault&Millau: “Een grote erkenning voor onze mensen”

Ruim anderhalf jaar geleden werd de inclusieve horecazaak Lucien & Lizette getroffen door een zware gasexplosie. Het personeel en hun bijzondere medewerkers krabbelden stap voor stap terug recht met de opening van de zaak op een nieuwe locatie. Nu kregen ze de Social/human-award van Gault&Millau.
The post Anderhalf jaar na zware gasexplosie krijgt inclusieve lunchbar award van Gault&Millau: “Een

Lees meer »

LIVE. Volg hier de eerste halve finale van het Songfestival

Het grootste liedjescircus ter wereld: een ode aan kitsch voor de ene, het feest van de wansmaak voor de andere. De meningen over het Eurovisiesongfestival zullen altijd verdeeld blijven. Vanavond vindt in het Zweedse Malmö de eerste halve finale plaats. Donderdag volgt de tweede, waarin onze inzending Mustii zal optreden. Ook Joost Klein zien we dan opduiken voor Nederland. Maar

Lees meer »