Blake Lively en Ryan Reynolds zakken af naar Madrid voor ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift: “Het beste concert ooit”

Taylor Swift (34) reist momenteel door Europa met haar ‘The Eras Tour’. Niet alleen duizenden Swifties zakken af naar de spectaculaire concerten, maar ook grote sterren zijn van de partij. Zo zullen Blake Lively (36) en Ryan Reynolds (47) eind deze maand een show in Madrid bijwonen. 

Meer krantenkoppen in België

KLJ Kanegem viert 90-jarig bestaan met pikdorsercross als blikvanger tijdens feestweekend

KLJ Kanegem bestaat dit jaar 90 jaar en dat moet gevierd worden. In het pinksterweekend van 17 tot en met 20 mei vinden de festiviteiten plaats, verspreid over drie dagen. De pikdorsercross op maandag 20 mei moet de blikvanger worden, aldus voorzitter Emiel Declercq.
The post KLJ Kanegem viert 90-jarig bestaan met pikdorsercross als blikvanger tijdens feestweekend appeared first

Lees meer »

Gaat ‘Thermomixbende’ vrijuit?Rechter weert info van telefonie-onderzoek uit dossier: “Dit is tegen alle regels van de privacy”

“Het recht op een eerlijk proces is miskend en alle bewijs dat via het retro-actief telefonie-onderzoek is verkregen, moet uit het dossier worden geweerd.” De rechter in Kortrijk oordeelde dat er in het onderzoek naar een Brusselse bende, die verdacht wordt van de roof van 921 Thermomixen en dure stofzuigers van het merk Kobold in Beveren-Leie bij Waregem, geen wettelijke

Lees meer »

EIGEN KIJK. “De diskwalificatie van Joost Klein is helaas de wereld zoals die sinds enkele jaren wordt geboetseerd”

Het blijft de enige show waarbij een mens zichzelf hoort zeggen: “Staat die kerel echt in zijn bloot achterwerk?” en “Estland, waar ligt dat eigenlijk?” Sinds zaterdag is het ook een avond waarbij je moet hopen dat elke kandidaat het overleeft, en een organisatie vanalles doodzwijgt. Onze journaliste Nadine Van Der Linden keek met scoreblad in de hand, geamuseerd en

Lees meer »

KIJK. Voor Stéphanie is Moederdag pas echt een feest: ze krijgt extra veel cadeaus van haar acht (!) dochters

In het Oost-Vlaamse Sinaai is het geen alledaagse moederdag voor Stéphanie Tempels. Ze wordt overladen met cadeaus van haar acht dochters. Van prachtige knutselwerkjes van de allerkleinste, tot praktische cadeautjes van de oudste dochter: “De kindjes doen wat ze kunnen. Het is allemaal even mooi. De kleintjes zijn fier op hun cadeautjes, maar de grote zijn dat evengoed. Ze doen

Lees meer »

KIJK. Goed nieuws voor containerschip dat al maanden vastzit in Baltimore: laatste restanten van ingestorte brug eindelijk weggehaald

Amerikaanse reddingswerkers hebben de laatste overblijfselen van de Francis Scott Key Bridge in Baltimore gecontroleerd tot ontploffing gebracht. De 2,6 kilometer lange verkeersbrug stortte op 26 maart vrijwel volledig in nadat een stuurloos containerschip tegen een pijler was gevaren. Daarna blokkeerden enorme brokstukken de toegang tot de drukke haven van Baltimore. Het slopen van de laatste brugonderdelen is een cruciale

Lees meer »