Grote verschillen tussen ivf-centra: ‘Waarom zijn er geen objectieve cijfers die je als patiënt kunt raadplegen?’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Binnenkort meldingsplicht voor dodelijke schimmel Candida auris, die ook bij ons meer voorkomt

Vorig jaar zijn in ons land 6 besmettingen met de schimmel Candida auris vastgesteld. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Voor gezonde mensen vormt de schimmel geen probleem, voor patiënten met een verzwakte weerstand kan hij dodelijk zijn. Infecties komen voor in ziekenhuizen. Binnenkort moeten zij besmettingen melden, zodat extra maatregelen genomen kunnen worden. "Zo kunnen we een uitbraak vermijden", zegt professor

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij De Panne?

Hoe goed ben jij thuis in De Panne? Weet je in welk café het eerste BK Meeuwenschreeuwen plaatsvond? Of wat de topsnelheid is van The Ride to Happiness in Plopsaland? Waag dan je kans in deze gemeentequiz van De Panne. Veel succes.
The post Quiz – Hoe goed ken jij De Panne? appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Lesley-Ann Poppe en Jitske Van de Veire getuigen over plastische chirurgie in nieuw seizoen ‘Chasing Beauty’: “Ik ben dom geweest”

Steeds meer vrouwen en mannen kiezen voor esthetische chirurgie, en onderzoek toont aan dat de vraag de komende jaren enkel zal toenemen. In het tweede seizoen van de Streamz-docu ‘Chasing Beauty: de prijs van perfectie?’ willen onder meer Lesley-Ann Poppe, Jitske Van de Veire en Pommeline Tillière de schaduwzijde van de plastische ingrepen belichten.

Lees meer »

Crevits: “Werken moet lonen, maar als het minder gaat moet er ook ademruimte zijn”

Voldoende mensen aan het werk krijgen en dat werk ook laten lonen, maar tegelijkertijd mensen ook de nodige ademruimte geven om voor zichzelf en elkaar te zorgen. Met die boodschap sprak Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V) de achterban toe op Rerum Novarum. Naar aanleiding van het feest van de christelijke arbeidersbeweging zakte Crevits af naar het West-Vlaamse Lichtervelde.

Lees meer »

Filou Oostende start met zege in play-offs

Filou Oostende, Antwerp en Limburg United zijn woensdag met een thuiszege aan de kwartfinales (best of three) van de nationale play-offs begonnen, Luik won op verplaatsing. Oostende won met 83-64 van Leuven, Antwerp met 80-64 van Bergen en Limburg met 90-84 van Mechelen. Luik ging met 93-98 winnen in Charleroi.
The post Filou Oostende start met zege in play-offs

Lees meer »

Partij ‘de O mens’ komt op bij gemeenteraadsverkiezingen, Yves Miroir trekt naar de kiezer

De lokale partij ‘de O mens’ zal nu toch alleen opkomen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Dat maakten initiatiefnemers Yves Miroir en Angelo Flederick zaterdag bekend. Het wordt de zesde lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in de badstad.
The post Partij ‘de O mens’ komt op bij gemeenteraadsverkiezingen, Yves Miroir trekt naar de kiezer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hier is niemand in mekaar geslagen

In Duitsland is een politicus in mekaar geslagen. De sociaaldemocraat Matthias Ecke (41) was verkiezingsborden aan het ophangen in Dresden, toen hij klappen kreeg van verschillende onbekenden. De balans: een gebroken jukbeen, een gebroken oogkas en bloeduitstortingen. In Duitsland gebeurt het steeds vaker dat politici worden belaagd, gepest, uitgescholden of fysiek geïntimideerd, in die mate dat het een staatszaak is

Lees meer »