Eindelijk eind een juridisch geruzie: Britney Spears treft schikking met haar vader

Britney Spears (42) heeft een schikking getroffen in de juridische strijd met haar vader Jamie Spears (71). Het Amerikaanse Fox News meldt dat er met de schikking na twee jaar definitief een einde is gekomen aan de zaak rond het curatorschap over de zangeres. De laatste zou opdraaien voor de kosten. 

Meer krantenkoppen in België

Omwonenden Schipdonkkanaal Oost-Vlaanderen ongerust over belasting op meerwaarde van hun grond

Bewoners langs het Schipdonkkanaal zijn ongerust over een belasting die ze zouden moeten betalen op de meerwaarde van hun grond. Die grond was jarenlang gereserveerd om het kanaal te verbreden, maar die verbreding komt er niet. De Vlaamse overheid heft een belasting op gronden die een herbestemming krijgen en daardoor in waarde stijgen. Zo dreigen de bewoners langs het Schipdonkkanaal

Lees meer »

Britten geven Oekraïne groen licht voor aanvallen op Russisch grondgebied: escaleert de oorlog?

Oekraïne krijgt groen licht van de Britten om diep achter de frontlijn Russisch grondgebied te raken met langeafstandsraketten. Steden in het westen van Rusland komen nu in het vizier van Oekraïne. Waarom deze plotse bocht? Rusland raken was toch een rode lijn? Zullen nog meer landen volgen? Hoe zal Rusland reageren? “We mogen een Russische hybride aanval niet uitsluiten”, zegt

Lees meer »

Club Brugge kan dit seizoen niet meer rekenen op Bjorn Meijer

Bjorn Meijer heeft zondagmiddag op het veld van Antwerp (1-2) een letsel in de rechterknie opgelopen en moet een medische ingreep ondergaan. De Nederlandse linksachter zal meerdere maanden buiten strijd zijn, zo laat Club Brugge maandag weten.
The post Club Brugge kan dit seizoen niet meer rekenen op Bjorn Meijer appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Natuurlijk beginnen er allerlei horrorverhalen door je hoofd te spoken”: ouders in shock na mail over mogelijk grensoverschrijdend gedrag op jeugdkamp van hun dochter (6)

Het nieuws dat het parket Halle-Vilvoorde een onderzoek is gestart naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag op een jeugdkamp, komt als een schok aan bij Stijn en Lise uit Londerzeel. Hun zesjarig dochtertje zat in het bewuste groepje met de geschorste monitor. Ze waren compleet verrast toen ze aan het einde van de laatste kampdag via e-mail op de hoogte werden gebracht

Lees meer »

Inschrijvingen Conservatorium Kortrijk en Academie Kortrijk van start

In het conservatorium zijn de lessenroosters voor schooljaar 2024-2025 grondig onder handen genomen. Daardoor zullen leerlingen opleidingen kunnen combineren zonder extra verplaatsingen te moeten maken. Ook het aanbod voor volwassenen staat in de kijker.
The post Inschrijvingen Conservatorium Kortrijk en Academie Kortrijk van start appeared first on KW.be.

Lees meer »

Breiclub De Breimadeliefjes blaast tien kaarsjes uit: “Ik geef nog wekelijks workshops voor een 30-tal liefhebbers”

Breiclub De Breimadeliefjes uit dienstencentrum De Leest bestaat 10 jaar. “Nog altijd kan ik wekelijks rekenen op een 30-tal breiliefhebbers aan wie ik al die jaren workshops geef”, zegt Christine Strobbe.
The post Breiclub De Breimadeliefjes blaast tien kaarsjes uit: “Ik geef nog wekelijks workshops voor een 30-tal liefhebbers” appeared first on KW.be.

Lees meer »