Waarom Britney Spears al vroeg bang was van haar vader en andere onthullingen uit haar memoires

Nog vijf dagen en dan liggen de langverwachte memoires van Britney Spears (41) in de winkel. Wat er precies in ‘The Woman in Me’ staat blijft dus nog even geheim, al lekken er hier en daar al enkele straffe onthullingen uit. Van de alcoholproblemen van haar vader, tot de echte reden achter haar kaalgeschoren hoofd en zelfs een geheime zwangerschap: dit onthult Britney Spears in ‘The Woman in Me’.

Meer krantenkoppen in België

Komst van Park Ursus met 17 KMO-units moet lokale bedrijvigheid in Meulebeke stimuleren

Op de hoek van de Randweg en de Nijverheidstraat in Meulebeke, waar Intermat sinds 2006 zijn activiteiten uitoefende, begint Hexagon een nieuw hoofdstuk. De site wordt volledig gesloopt en omgevormd tot een bedrijvenpark met aantrekkelijke architectuur: een invulling die een economische boost zal geven aan de bedrijvigheid langs de Nijverheidsstraat.
The post Komst van Park Ursus met 17 KMO-units

Lees meer »

Toshiba wil tot 4.000 banen schrappen in Japan

Toshiba wil tot 4.000 banen schrappen in Japan. Dat heeft het Japanse technologieconcern bekendgemaakt. “De beslissing was moeilijk voor de directie, maar we denken dat de maatregelen noodzakelijk zijn om Toshiba op de weg naar herstel en groei te zetten”, zegt een woordvoerder van het bedrijf.

Lees meer »

“Strengste asielbeleid ooit” en 130 km/u op snelwegen in Nederlands regeerakkoord: “De zon gaat weer schijnen in ons land”

De Nederlandse regering wil met haar akkoord getiteld ‘Hoop, lef en trots’ een “stabiel Nederland” leiden. De vier partijleiders van PVV, VVD, NSC en BBB sloten kort na middernacht een definitief akkoord, waardoor het rechtse kabinet er nu officieel komt. De partijen willen onder meer een maximumsnelheid van 130 kilometer per uur op de snelwegen toelaten. Daarnaast komt er een

Lees meer »

LIVEBLOG ASTON VILLA-LIVERPOOL. Bezoekers opnieuw op voorsprong, nadat heroptredende Youri Tielemans voor gelijkmaker zorgde

Schrijft Aston Villa vanavond geschiedenis? Bij een zege tegen Liverpool speelt de club uit Birmingham voor het eerst Champions League sinds het seizoen 1982-83, toen heette het kampioenenbal nog Europacup 1. Youri Tielemans staat opnieuw in de basis, nadat hij op 27 april uitviel met een liesblessure. Volg de match in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Club Brugge neemt stevige optie op landstitel met zege in Anderlecht

Club Brugge heeft zondagavond de topper van de negende en tevens voorlaatste speeldag in de Champions’ Play-off met het kleinste verschil (0-1) gewonnen op bezoek bij RSC Anderlecht. Vlak voor het halfuur scoorde Denis Odoi tegen zijn ex-ploeg het enige doelpunt van de wedstrijd.
The post Club Brugge neemt stevige optie op landstitel met zege in Anderlecht appeared first

Lees meer »

Nieuwe reizende expo legt link tussen verleden en heden

Hier en daar zie je in het West-Vlaamse landschap paarse bloemen opduiken, nadat vorig najaar 50.000 alliumbollen aangeplant werden op 31 verschillende sites. Door het natte weer is het resultaat echter nog niet overal zichtbaar. Ondertussen werd ook een nieuwe reizende expo geopend.
The post Nieuwe reizende expo legt link tussen verleden en heden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kuurne plaatst ezel op rotonde aan Brugsesteeenweg en Rijksweg

De houten ezel, gemaakt door Jason Vandekerckhove ter ere van het 900-jarig bestaan van Kuurne, kreeg woensdagnamiddag een prominente plaats op de rotonde die de Brugsesteenweg met de Rijksweg verbindt.
The post Kuurne plaatst ezel op rotonde aan Brugsesteeenweg en Rijksweg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Steun het dierenasiel met een tattoo

Tattoozaak Cirusso Art uit Menen pakt uit met een opmerkelijke en hartverwarmende actie. Op 15 juni kan iedereen er zich een tattoo laten zetten, voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst van die dag gaat integraal naar het dierenasiel De Knuffelpootjes.
The post Steun het dierenasiel met een tattoo appeared first on KW.be.

Lees meer »