“Been van vader Britney Spears geamputeerd na ernstige ontsteking”

Jamie Spears (71), de vader van popster Britney Spears (42), heeft een van zijn benen moeten laten amputeren. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite ‘TMZ’ op basis van bronnen dicht bij Jamie. 

Meer krantenkoppen in België

Waterpeilen lijken te dalen, maar er zijn intense buien op komst: “Zou lokaal voor problemen kunnen zorgen, want bodem is verzadigd”

Hoewel de waterpeilen op de waterwegen de rest van het verlengde weekend lijken te dalen, is het noodzakelijk om voorzichtig te blijven want er zijn de komende nacht nog intense buien op komst. Die kunnen volgens onze weervrouw Jill Peeters lokaal nog voor overlast zorgen. “We zien nu al een waakstand op de bekkens van de rivieren Demer en Dijle.

Lees meer »

POLITIEKE ANALYSE. “Zelfs over het Songfestival was er alleen een debat van extremen. Is nu echt álles politiek geworden?”

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe de vele tinten grijs tussen zwart en wit verdwenen lijken, met het Songfestival als recentste voorbeeld. “Nooit gekeken, noch gestemd, maar nu twintig stemmen voor Israël uitgebracht. Is

Lees meer »

LIVE GAZA. Netanyahu tegen soldaten: “Strijd om Rafah is beslissend” – Spanje weigert schip met explosief materiaal voor Israël toegang

Israël zal extra troepen inzetten bij het grondoffensief in Rafah. Dat heeft de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant donderdag verklaard. De gevechten zullen er ook “intenser” worden. De slag om Rafah is “beslissend voor Israël”, vatte de Israëlische premier Benjamin Netanyahu wat later samen tijdens een toespraak voor soldaten. “Het is een strijd die veel dingen zal beslissen in

Lees meer »

“Hij begon zich meteen te verontschuldigen”: nieuwe details opgedoken over Songfestivalincident van Joost Klein

Er blijven maar nieuwe details opduiken over het incident tussen Joost Klein en een cameravrouw in de backstage van het Eurovisiesongfestival. Volgens nieuwe informatie die het dagblad ‘Aftonbladet’ te weten kwam, heeft Klein zich na het voorval verschillende keren verontschuldigd. Volgens enkele anonieme bronnen zou Klein meerdere keren “het spijt mij” gezegd hebben.

Lees meer »

Michiel Vandeweert zou amper 12 worden, maar is intussen al 25: “De meisjes die ‘gewoon vrienden’ willen blijven, ik kan het ze niet kwalijk nemen”

Zijn lijf is stokoud – het kraakt, het hapert en het doet pijn – maar in zijn hoofd is hij precies de leeftijd die hij is: 25 jaar. Michiel Vandeweert is een medisch mirakel. Hij zou twaalf worden en is er intussen bijna 26, maar hoe ouder hij wordt, hoe meer zijn jonge geest clasht met de limieten van zijn

Lees meer »

VHO- jaar bereidt leerlingen voor op hoger onderwijs

Leerlingen die binnenkort het zesde jaar beroepsopleiding (BSO) met succes afronden, kunnen vanaf 1 september als voorbereiding op het Hoger Onderwijs starten met een VHO-jaar. Dit zevende jaar georganiseerd door scholengroep SKOBO is totaal nieuw voor de regio.
The post VHO- jaar bereidt leerlingen voor op hoger onderwijs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zware ochtendspits door regenweer op Vlaamse snelwegen: hoogtepunt van 360 kilometer file

Door het natte weer verloopt het verkeer op de Vlaamse wegen donderdagochtend trager dan normaal, met als gevolg een drukke ochtendspits en een cijfer op de filebarometer dat boven de 300 kilometer uitstijgt. “Toch zijn er deze ochtend weinig incidenten of ongevallen gebeurd die het verkeer kunnen hinderen”, zegt Peter Bruyninckx, woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum.

Lees meer »

Ken jij al deze politieke termen? Wij zetten er een hele hoop op een rijtje

Cordon sanitaire, fracties, links – rechts, uitvoerende macht, opkomstplicht… . Nu de verkiezingen steeds dichterbij komen (9 juni is het zover), komt er steeds meer politiek jargon aan bod in artikels of zelfs gesprekken aan tafel met vrienden of collega’s. Dat je niet helemaal weet wat al die termen inhouden, is zeker niets om je voor te schamen. Om je

Lees meer »

Koning Charles geeft militaire functie door aan kroonprins William

De Britse koning Charles (75) heeft een van zijn militaire titels overgedragen aan zijn troonopvolger prins William (41). De vorst droeg maandag aan zijn oudste zoon het erecommando van het Army Air Corps over, dat hij zelf zo’n 30 jaar bekleedde. Prins William is nu hoofd-kolonel van het gelijknamige korps.

Lees meer »