Vader Britney Spears ligt in het ziekenhuis met ernstige ontsteking: “Het gaat slecht met hem”

Jamie Spears (71), de vader van zangeres Britney Spears (41), ligt in het ziekenhuis met een ernstige ontsteking. Hij verkeert in zeer slechte gezondheid. Dat meldt ‘Page Six’, die beweert met meerdere bronnen dicht bij Jamie te hebben gesproken.

Meer krantenkoppen in België

Nico Clarysse volgt overleden Geert Wylin op als gemeenteraadslid in Ledegem

Het werd woensdagavond in Ledegem een gemeenteraad met een dubbel gevoel. De raad begon met een minuut stilte ter nagedachtenis van gewezen schepen en gewezen OCMW-voorzitter Geert Wylin (CD&V/VD). Zijn opvolger is partijgenoot Nico Clarysse (58) uit Ledegem. Hij legde de eed af.
The post Nico Clarysse volgt overleden Geert Wylin op als gemeenteraadslid in Ledegem appeared first on

Lees meer »

3×3 Lions op rand van uitschakeling na nederlagen in eerste twee duels

De kwalificatie voor de Olympische Spelen in Parijs hangt voor de 3×3 Belgian Lions aan een zijden draadje. De Belgische basketters verloren vrijdag hun eerste twee wedstrijden op het olympisch kwalificatietoernooi in het Hongaarse Debrecen tegen Japan (19-21) en Mongolië (21-17) en hebben hun lot door die valse start niet meer in eigen handen.

Lees meer »

Korte maar hevige regenbui zet twee straten blank in Kuurne

Een korte maar hevige regenbui die vanuit Frankrijk onze regio doorkruiste heeft er zondagavond voor gezorgd dat zowel in de Leiestraat als de Weidenstraat in Kuurne het rioleringsnetwerk het overtollige regenwater niet meer kon slikken en de straten blank kwamen te staan.
The post Korte maar hevige regenbui zet twee straten blank in Kuurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG VILLARREAL-REAL (zo, 19u). Lunin start, maar Ancelotti gooit met lof: “Courtois wordt weer wat hij was: de beste keeper ter wereld”

Los Blancos reizen voor hun volgende wedstrijd af naar Villarreal. Courtois & co zijn reeds kampioen maar willen in de flow blijven in aanloop naar de Champions League-finale van begin juni. Villarreal moet dan weer winnen om nog een kans te maken op Europees voetbal. De Galacticos zullen het zonder Thibaut Courtois doen. Real-coach Ancelotti gaf op de persconferentie al

Lees meer »

Schaarste van garnalen in supermarkten is dan wel voorbij, bij de kustvissers blijft ellende duren: “Het is niet vijf voor twaalf, maar twaalf uur”

Het nieuws dat de schaarste van de grijze garnalen voorbij is zette donderdag kwaad bloed bij de kustvissers. “De schaarste in Nederland is misschien voorbij, bij ons vangen we nog steeds amper garnalen”, zegt reder Christel Dewaele. “Afgelopen nacht trok een van de vijf Oostendse kustvissers het zeegat in. “We vingen amper 45 kilogram garnalen”, zegt visser en reder Michel

Lees meer »

Zonnige Lentedrink en Korte Ketenmarkt

De weergoden waren de Korte Ketenmarkt en de Lentedrink voor de Pittemse en Egemse inwoners ditmaal goed gezind, want de zon was duidelijk van de partij.
The post Zonnige Lentedrink en Korte Ketenmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Werken aan kunstgrasterrein en mobiele kleedkamers gaan van start in Pittem

In Pittem gaan de werken aan het kunstgrasveld van start. In opdracht van het gemeentebestuur vormt Farys – die de sporthal beheert – het hoofdterrein om tot een kunstgrasterrein. De werken duren een achttal weken en moeten afgerond zijn tegen de start van het nieuwe voetbalseizoen in augustus 2024. Twee nieuwe, mobiele kleedkamercontainers vangen er binnenkort het tekort aan kleedkamers

Lees meer »

Donorcentrum van Rode Kruis krijgt stek aan K in Kortrijk

Na 14 jaar verhuist het Donorcentrum van Rode Kruis Vlaanderen Kortrijk van de Doorniksewijk naar een gloednieuwe locatie in het centrum van de stad: het winkelcentrum K-Kortrijk. Met de betere ligging hoopt Rode Kruis op een stijging van 10 procent van de donors. Op dit moment is er vooral een tekort aan plasma.
The post Donorcentrum van Rode Kruis

Lees meer »