“Natuurlijk beginnen er allerlei horrorverhalen door je hoofd te spoken”: ouders in shock na mail over mogelijk grensoverschrijdend gedrag op jeugdkamp van hun dochter (6)

Het nieuws dat het parket Halle-Vilvoorde een onderzoek is gestart naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag op een jeugdkamp, komt als een schok aan bij Stijn en Lise uit Londerzeel. Hun zesjarig dochtertje zat in het bewuste groepje met de geschorste monitor. Ze waren compleet verrast toen ze aan het einde van de laatste kampdag via e-mail op de hoogte werden gebracht door de organisatie. Het was het eerste en meteen ook het laatste dat ze zouden horen over de hele zaak. “Niemand heeft ook maar gevraagd of we iets opgemerkt hebben” aldus de ouders.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG ANDERLECHT-CLUB. Tevergeefse stormloop op tickets: paars-wit had Lotto Park twee keer kunnen uitverkopen

De apotheose in onze Belgische eerste klasse nadert. Met Anderlecht dat zondag tegen grote rivaal Club Brugge landskampioen kan worden, als het resultaat in Cercle-Union enkele uren ervoor tenminste meezit voor paars-wit. Hoe dan ook: suspense en spanning alom voor de kraker. Niet enkel zondag, maar een hele week lang. En van dat alles hoeft u bij HLN niets missen.

Lees meer »

100.000 bezoekers vonden de weg naar de Havenfeesten in Blankenberge

Van donderdag tot en met zondag vond in Blankenberge een nieuwe editie plaats van de Havenfeesten. Dit event bood een mix van unieke schepen, muziekoptredens, vissersambachten, folklore en animatie. Dankzij het zonnige lenteweer lokte de vierdaagse een recordaantal bezoekers dit jaar.
The post 100.000 bezoekers vonden de weg naar de Havenfeesten in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Middeleeuws vissersdorp Walraversijde in Oostende geeft na archeologische opgravingen weer wat meer geheimen prijs

Bij verbouwingswerken op de site van het middeleeuwse vissersdorp Walraversijde in Oostende werden opnieuw belangrijke vondsten gedaan en geeft de bodem weer wat meer geheimen prijs over de ooit erg welvarende vissersgemeenschap die ook handel dreef met overzeese gebieden.
The post Middeleeuws vissersdorp Walraversijde in Oostende geeft na archeologische opgravingen weer wat meer geheimen prijs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee zomerse orgelfestivals kleuren zomer in Roeselare

Het Internationaal Orgelfestival Adriaen Willaert gaat op 1 juni van start met een openingsconcert in de Sint-Michielskerk. De vereniging die het orgelpatrimonium in de stad graag in de kijker zet, organiseert ook maandelijkse kennismakingsconcerten.
The post Twee zomerse orgelfestivals kleuren zomer in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Massale klopjacht op ontsnapte gangster in Frankrijk: twee uitgebrande auto’s gevonden, moeder reageert

Twee cipiers werden doodgeschoten, twee anderen verkeren in kritieke toestand. Dat is de zware balans van een raid in het Franse departement Eure (Normandië) gisterochtend op een busje dat gedetineerden vervoert. De gevangene, de 30-jarige crimineel Mohamed Amra, kon zo ontsnappen. Inmiddels zijn twee uitgebrande voertuigen teruggevonden, maar de daders en de gevangene zijn nog altijd op de vlucht. De

Lees meer »

Slachtoffer eist 10.000 euro van agressor (34) na gevecht in Nieuwpoorts café

Een 20-jarige jongeman eist een forse schadevergoeding van liefst 10.000 euro van een 34-jarige agressor nadat die hem zwaar toetakelde op café in Nieuwpoort. “We weten dat de schadevergoeding zeer hoog is, maar hij werd dan ook afgeslagen als een beest”, vindt de advocaat van het slachtoffer.
The post Slachtoffer eist 10.000 euro van agressor (34) na gevecht in

Lees meer »