Compact Disk Dummies-broers worden deze zomer allebei vader: “Sneller dan verwacht”

Goed nieuws voor de broertjes Lennert (31) en Janus (29) Coorevits. De twee leden van de Belgische groep Compact Disk Dummies worden deze zomer allebei vader. Lennert verloor eerder een stil geboren kindje. 

Meer krantenkoppen in België

Vlaanderen duidt toekomstige centra gespecialiseerde invasieve beroertezorg aan, waaronder az groeninge

Elk jaar, op de tweede dinsdag in mei, is het de Europese Dag van de Beroerte. Het tijdig herkennen van een beroerte – in de top 10 van belangrijkste aandoeningen in Vlaanderen – is ontzettend belangrijk, het organiseren van een kwaliteitsvol aanbod van beroertezorg is dat evenzeer. Vlaanderen neemt daarom acht ziekenhuizen op in haar planning voor centra invasieve beroertezorg,

Lees meer »

Marc Degryse is duidelijk: “Union moet vanavond winnen op Club Brugge wil het nog kampioen worden”

Cruciale dag in de Champions’ Play-offs en de titelstrijd, want Club Brugge neemt het vanavond op tegen Union. Blauw-zwart wipt bij winst weer over Anderlecht naar de leiding, de Brusselaars kunnen zich dan weer helemaal in het debat mengen. Onze huisanalist Marc Degryse blikt vooruit. “Club heeft een heel weekend gehad om Fiorentina achter zich te laten. Dat moet volstaan.”

Lees meer »

De Plakkers boeken in het zaalvoetbal dubbel succes

De competities in het zaalvoetbal zitten erop en De Plakkers kunnen terugblikken op een mooi seizoen. De eerste ploeg promoveert naar tweede nationale. Het derde team greep de titel en speelt na de zomer in tweede provinciale. En straks komen er nog twee mannenploegen bij.
The post De Plakkers boeken in het zaalvoetbal dubbel succes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu Biden wapenleveringen stopt: heeft Israël nog wapens genoeg om oorlog te winnen? “Maar één ding staat Netanyahu in de weg”

Israëlisch premier Benjamin Netanyahu is vastberaden om zijn offensief op miljoenenstad Rafah verder te zetten. Ook zonder de VS. “We kunnen het ook alleen, desnoods vechten we verder met onze vingernagels.” 3 Amerikaans president Joe Biden houdt in een ongezien sterke reactie namelijk de levering aan Israël van 3.500 bommen tegen. Maar kan Netanyahu wel verder zonder de steun van

Lees meer »

Memorial Kurt Renty komt er weer aan

Op zaterdag 11 mei organiseert Zaalvoetbalclub Berca Middelkerke voor de 13de keer het zaalvoetbaltornooi in openlucht ‘Coppa Kurt Renty’. Het evenement vindt plaats op de voetbalsite in Leffinge, langs de Vaartdijk-Zuid, ter nagedachtenis van Kurt Renty.
The post Memorial Kurt Renty komt er weer aan appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Voor zijn club zou hij alles doen”: Gery al voorzitter sinds ontstaan Badmintonclub Geluwe 40 jaar geleden

Badmintonclub Geluwe bestaat 40 jaar en telt momenteel 76 leden. “In 2020 waren dat er nog 115 maar corona had een enorme impact op het ledenaantal”, zegt voorzitter Gery Vercruysse (72). Opmerkelijk: hij is voorzitter van het eerste uur en denkt nog niet aan stoppen.
The post “Voor zijn club zou hij alles doen”: Gery al voorzitter sinds ontstaan

Lees meer »

Bart De Wever springt uit een vliegtuig boven ‘zijn’ Antwerpen (en de echte reden moest onze reporter niet ver zoeken)

Met tegenvallende peilingen en op vier weken voor de verkiezingen slaat de N-VA-campagne een versnelling hoger. Dat mag je letterlijk nemen: met een pieksnelheid van 227 kilometer per uur sprong voorzitter Bart De Wever gistermiddag uit een vliegtuig boven ‘zijn’ Antwerpen. Partijleden hielden hun hart vast, en héél even werd het ook nog spannend, zo zag onze reporter die in

Lees meer »

André en Maria vieren briljanten huwelijk

Feest ten huize André Deflou (93) en Maria Decoster (89). Het koppel is 65 jaar getrouwd, goed voor een briljanten jubileum. André en Maria woonden een groot deel van hun leven, sinds 1965, in de Beekstraat in Moere. André was zelfstandig bierhandelaar en deed behalve z’n thuisdorp ook Gistel en Oostende aan. Tegelijk zorgde Maria
The post André en

Lees meer »