Binnenkort meer aandacht aan de Britten? Meghan Markle en prins Harry breiden staf in UK uit

Meghan Markle (42) en prins Harry (39) hebben hun team in het Verenigd Koninkrijk uitgebreid. Het koppel stelt met Charlie Gipson een nieuw communicatiehoofd in hun UK-team aan. Het zou wijzen op nieuwe stap om de band met het thuisland van Harry aan te sterken. 

Meer krantenkoppen in België

Kris De Pauw (Avanti Brugge) wil promotie afdwingen

Het is mogelijk een unicum in het Vlaamse basketbal: een coach die aan de leiding staat, slechts één keer verloren heeft en vóór het einde van de competitie de laan wordt uitgestuurd. Het gebeurde bij Avanti Brugge, waar Kris De Pauw enkele weken geleden overnam en meteen een klaar omlijnde opdracht kreeg: de ploeg door de play-offs naar promotie leiden.<br

Lees meer »

Lego-expo in Geluwe huist meer dan 40 exposities

Liefhebbers van legoblokjes en de volledige wereld errond, kunnen dit weekend terecht in BSBO De Vlier. Daar hebben de mensen van LAKC Kids & More een heuse Lego-expo op poten gezet. “Wij spelen niet met blokjes, wij bouwen!”
The post Lego-expo in Geluwe huist meer dan 40 exposities appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bpost ziet omzet met 5 procent afnemen

Bpost heeft de bedrijfsopbrengsten tijdens het eerste kwartaal met 5,3 procent zien afnemen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, tot 993 miljoen euro. Dat heeft het postbedrijf vrijdag voorbeurs bekendgemaakt.

Lees meer »

Trump opnieuw beboet, rechter dreigt met celstraf

De rechter die het strafproces in New York voorzit, heeft Donald Trump opnieuw een boete opgelegd voor het schenden van het spreekverbod. Maar omdat de boetes weinig indruk lijken te maken, dreigt Juan Merchan er nu ook mee de ex-president op te sluiten.

Lees meer »

Rita vindt na 5 jaar dankzij ongelooflijk toeval man die haar leven redde: “Toen ik het bloed zag, was hij al mijn been aan het afbinden”

“Ik herinner me nog een mannenstem die me geruststelde en de eerste zorg toediende met zijn broeksriem.” Bijna vijf jaar geleden raakte Rita Adam zwaargewond op het treinperron van Oostende maar wie haar toen als eerste hielp en zo mogelijk zelfs haar leven redde, bleef al die tijd een mysterie, een zoekertje in de krant ten spijt. Tot een toevallig

Lees meer »

Nu ook Filip Peeters naakt verschijnt in ‘Het perfecte plaatje’: steeds meer mannelijke BV’s uit de kleren op tv

Na Joris Hessels (43), Dieter Coppens (46) en Axel Daeseleire (55) geeft ook Filip Peeters (61) zich letterlijk bloot op tv. Vanavond ontpopt hij zich vrijwillig tot naaktmodel in het Play4-programma ‘Het perfecte plaatje’ en gaat hierbij geen taboe uit de weg. “Ook voor mij als acteur is die drempel hoog, maar naakt is eigenlijk toch niet zo speciaal?”

Lees meer »

Lut Lemaire opent pop-up vol handgemaakte creaties

Nog tot eind juni toont en verkoopt Lut Lemaire haar zelfgemaakte kledij en tassen in haar pop-upwinkel in de Ooststraat. “Dit is een uit de hand gelopen hobby, waarbij ik ondertussen al veel trouwe klanten heb. Zij kunnen het originele handwerk naar waarde schatten.”
The post Lut Lemaire opent pop-up vol handgemaakte creaties appeared first on KW.be.

Lees meer »

Liveblog – VS wil lading precisiebommen voorlopig niet leveren aan Israël na offensief in Rafah, melden Amerikaanse media

De Verenigde Staten willen een lading precisiebommen voorlopig niet leveren aan Israël. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Het Witte Huis zou dat doen als reactie op het Israëlische offensief in de stad Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. Israëlische troepen claimen de controle over de Palestijnse kant van de grensovergang in Rafah en voeren ook operaties uit in het

Lees meer »

Oostendse Kathelijn Vervarcke schrijft Vlaamse verzetsroman

Met ‘De tekenaar van het verzet’ levert auteur Kathelijn Vervarcke uit Oostende een eerste Vlaamse verzetsroman af. Haar zoektocht naar het leven van verzetsstrijders Emile Fryns en Honoré Houvenaeghel resulteerde in een theaterwandeling en een beklijvend boek.
The post Oostendse Kathelijn Vervarcke schrijft Vlaamse verzetsroman appeared first on KW.be.

Lees meer »

Professor Bart De Strooper werkt mee aan pil tegen alzheimer: “Ziekte begint volgens mij 20 jaar voor eerste symptomen”

Al jaar en dag stort professor Bart De Strooper (UZ Leuven) zich op het onderzoek naar de ziekte van Alzheimer. Hij zorgde voor een hyperbelangrijke doorbraak in het onderzoek en staat na meer dan dertig jaar op een zucht van zijn nec plus ultra: een pil tegen alzheimer. “Het moment dat we die ziekte eindelijk meester worden, komt elke dag

Lees meer »

Politie verjaagt manifestanten met wapenstok uit buurt Amsterdamse universiteit: “Met elke politieknuppel zullen wij verder escaleren”, reageren activisten

Na de ontruiming van het pro-Palestina protest aan het Binnengasthuisterrein van de Universiteit van Amsterdam (UvA), laat het organiserend comité ‘Amsterdam Encampment’ woensdagavond weten dat de acties door zullen gaan “totdat de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit en het Amsterdam University College alle banden met Israël verbreken.”

Lees meer »