Gênant momentje na polowedstrijd: Meghan Markle zegt vrouw dat ze niet naast prins Harry mag staan

Een gênant momentje na prins Harry’s polowedstrijd in Miami, eerder vandaag. Hoewel Harry’s team met de overwinning naar huis ging, deed hij ook zelf dienst als trofee – zij het dan die van zijn echtgenote, Meghan Markle. Die laatste maakte het erg duidelijk dat zij de énige vrouw was die naast de prins mocht poseren. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Bradley Cooper en Gigi Hadid samen gespot op muziekfestival, waar acteur ook Pearl Jam op podium vervoegt

Ook voor grote sterren is het festivalseizoen begonnen. Zo bezochten acteur Bradley Cooper en supermodel Gigi Hadid het BottleRock-festival in de Amerikaanse staat Californië. Fans spotten het verliefde stelletje al dansend en knuffelend tijdens het optreden van Stevie Nicks, die de Fleetwood Mac-hit ‘Dreams’ zingt. In oktober 2023 ontstonden de geruchten dat de twee een relatie hadden. Dat hebben ze

Lees meer »

Moeder stapt naar politie nadat Tom Van Grieken filmpje deelt waarop haar dochter klappen krijgt: “Hij gebruikt het uit eigenbelang”

Op sociale media circuleerde deze week een filmpje van een vechtpartij tussen tieners. Daarop is te zien hoe twee vriendinnen in elkaar worden geslagen bij een bushalte in Herentals. Ook Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken deelde het filmpje met zijn volgers, tot groot ongenoegen van de mama van een van de slachtoffers. “Ik begon te hyperventileren toen ik dat zag”,

Lees meer »

IN KAART – In Horebeke het laagst en in Sint-Joost het hoogst, zo is het in jouw gemeente met het armoederisico gesteld

In de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node loopt 34,6 procent van de bevolking een armoederisico. Dat blijkt uit cijfers van Belgisch statistiekbureau Statbel, dat voor de eerste keer cijfers over het armoederisico publiceert per gemeente. De Oost-Vlaamse gemeente Horebeke heeft met 3,2 procent dan weer het laagste armoederisico. Bekijk hoe het in jouw gemeente is gesteld.

Lees meer »

Treinverkeer onderbroken tussen Brussel-Schuman en Brussel-Noord

Het treinverkeer is onderbroken tussen de stations Brussel-Schuman en Brussel-Noord. Dat laat infrastructuurbeheerder Infrabel weten, die erop wijst dat het verkeer tijdens de ochtendspits verstoord zal zijn. De bovenleiding is per ongeluk beschadigd bij werken die in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsvonden tussen de twee stations.

Lees meer »