Auto gaat volledig vlammen op nadat die plots in brand vliegt op rotonde, vier inzittenden kunnen op het nippertje ontsnappen

Zaterdag rond 13 uur heeft een auto vuur gevat op de ovonde in Maaseik. De vier Roemeense inzittenden konden zich op het nippertje in veiligheid brengen. Door de brand ontstond zware verkeerschaos rond de ovonde, met een zeer lange file richting Nederland.

 

Meer krantenkoppen in België

Brief over uitgaansvergunning Kim De Gelder zorgt voor paniek bij nabestaanden, maar “hij mag enkel buiten om dringende medische redenen”

“Kim De Gelder (36) zal het forensisch psychiatrisch centrum waar hij verblijft enkel wegens dringende medische redenen mogen verlaten”. Met die boodschap probeert de rechtbank van Gent de nabestaanden van slachtoffers van de babymoordenaar gerust te stellen, nadat een brief over een mogelijke uitgaansvergunning voor paniek en onrust zorgde.

Lees meer »

Camille verovert Oostende met een exclusieve Magie-Zoektocht aan zee: “Unieke kans voor superfans om hun idool te ontmoeten”

Toerisme Oostende vzw en Gracia Live slaan de handen in elkaar en werken in het kader van de Camille Magie-Tour aan zee in Kursaal Oostende een unieke zoektocht uit in de Stad aan Zee. De gratis zoektocht loopt van 9 mei tot 18 augustus en daagt superfans uit om tien vragen te beantwoorden over de West-Vlaamse popster en letters te

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Brugge?

Hoe goed ben jij op de hoogte van het reilen en zeilen in Brugge? Weet je wie Johny Thio was? Of welke Brugse actrice mee speelt in #LikeMe? Waag dan je kans in deze op en top Brugse quiz. Succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Brugge? appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky ontslaat baas veiligheidsdienst na ontmanteling complot

Russische luchtafweer heeft verschillende Oekraïense drones onderschept in diverse Russische regio’s. Dat melden lokale autoriteiten in de nacht van donderdag op vrijdag. Oekraïne krijgt drie mobiele HIMARS-raketsystemen uit Amerikaanse voorraden. De systemen worden door Duitsland betaald, zei de Duitse minister van Defensie donderdag. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Zo leefden de Nudge Stars van TVH naar de triatlon van Izegem toe

In Izegem vindt morgen donderdag de alomgekende TVH Triatlon & Aquabike plaats. In het Waregemse bedrijf TVH organiseerden ze een heuse teambuilding rond het event. Twintig collega’s zijn onder professionele sportbegeleiding van Energy Lab al maanden om de uitdaging samen tot een goed einde te brengen.
The post Zo leefden de Nudge Stars van TVH naar de triatlon van

Lees meer »

KM Torhout B naar derde provinciale dankzij twee goals van Iony Sabbe

Dankzij een 1-2 zege op het veld van Langemark-Poelkapelle, met twee doelpunten van Iony Sabbe, heeft voetbalploeg KM Torhout B zich donderdagnamiddag verzekerd van de promotie naar derde provinciale afdeling. De blijdschap in het Torhoutse kamp was groot: er kwam letterlijk een vreugdedansje aan te pas.
The post KM Torhout B naar derde provinciale dankzij twee goals van Iony

Lees meer »

Duitse politiek buigt zich over stijgende prijs van kebab

De prijs van een döner kebab is in Duitsland een hot topic. De regering was zelfs genoodzaakt om uit te leggen hoe het komt dat de prijs van een kebab stevig de hoogte is ingegaan. Op Instagram legt ze uit dat de gestegen prijs onder meer te maken heeft met de inflatie en stijgende energiekosten door de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

LIVEBLOG REAL-BAYERN (VTM 2). De bal rolt! Wie vervoegt Dortmund in de Champions League-finale?

Kan Real Madrid hun goede uitgangspositie van de heenmatch vasthouden? Die eindigde in 2-2 dankzij twee doelpunten van Vinicius Junior. Voor Bayern troffen Sané en Kane raak. Courtois staat niet onder de lat bij de thuisploeg. “Met Lunin spelen was altijd het plan”, aldus Ancelotti. Krijgen we hetzelfde spektakel te zien als in de heenwedstrijd? Volg de wedstrijd op VTM

Lees meer »