Camille verovert Oostende met een exclusieve Magie-Zoektocht aan zee: “Unieke kans voor superfans om hun idool te ontmoeten”

Toerisme Oostende vzw en Gracia Live slaan de handen in elkaar en werken in het kader van de Camille Magie-Tour aan zee in Kursaal Oostende een unieke zoektocht uit in de Stad aan Zee. De gratis zoektocht loopt van 9 mei tot 18 augustus en daagt superfans uit om tien vragen te beantwoorden over de West-Vlaamse popster en letters te verzamelen in het centrum van Oostende. Die letters vormen de sleutel tot de hoofdvraag ‘Wat is Camille haar favoriete museum in Oostende’ en geeft een deelnemer de kans om Camille tijdens haar show in Kursaal Oostende persoonlijk te ontmoeten.

Vanaf donderdag 9 mei tot zondag 18 augustus kunnen jong en oud zich wagen aan de gratis Camille Magie-Zoektocht aan zee. Het initiatief van Toerisme Oostende vzw en Gracia Live daagt, in aanloop naar Camilles Magie-Tour in Kursaal Oostende op 20 en 21 juli en 17 en 18 augustus, superfans uit om hun kennis te testen over de nummers en het leven van de West-Vlaamse zangeres. Aan de hand van de antwoordmogelijkheden die verspreid liggen over tien handelszaken in centrum Oostende kunnen deelnemers letters verzamelen. Met die gevonden letters komen ze te weten wat Camille haar favoriete museum is in de stad én maken ze kans op tickets voor het hele gezin (tot max. 6 personen, red.) inclusief een meet & greet tijdens haar show in Kursaal Oostende op zondag 18 augustus om 10 uur.

Om kans te maken op deze exclusieve hoofdprijs dien je als deelnemer het zoektochtformulier in te vullen en in te leveren aan de balie van Toerisme Oostende (Monacoplein 2) vóór 12 augustus. De gelukkige winnaar wordt persoonlijk via e-mail gecontacteerd op maandag 12 augustus.

De zoektocht is vanaf 9 mei gratis verkrijgbaar bij Toerisme Oostende vzw, de deelnemende handelszaken of via visitoostende.be en loopt tot zondag 18 augustus 2024.

Unieke kans

“Met de Camille Magie-Zoektocht aan zee brengen we niet alleen plezier en avontuur naar de Stad aan Zee, maar bieden we ook superfans de unieke kans om hun idool persoonlijk te ontmoeten. We nodigen jong en oud uit om deel te nemen aan de zoektocht in het handelscentrum en de magie van onze stad te ontdekken”, aldus burgemeester Bart Tommelein.

The post Camille verovert Oostende met een exclusieve Magie-Zoektocht aan zee: “Unieke kans voor superfans om hun idool te ontmoeten” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vzw stelt opgefriste zaal Blommenhof voor

De vzw die zaal Blommenhof uitbaat organiseert op zaterdag 1 en zondag 2 juni opendeurdagen. Die komen er naar aanleiding van de 125ste verjaardag van het overlijden van Guido Gezelle. Daarnaast wil de vzw het Blommenhof en de mogelijkheden die het opgefriste zalencomplex biedt aan het publiek voorstellen.
The post Vzw stelt opgefriste zaal Blommenhof voor appeared first on

Lees meer »

Illusionist David Copperfield door zestien vrouwen beschuldigd van misbruik: “Hij heeft mij gedrogeerd en verkracht”

De illusionist David Copperfield (67), de ex-vriend van Claudia Schiffer (53), wordt door zestien vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat schrijft de ‘Guardian US’, op basis van een groot onderzoek. Meer dan de helft van de dames zouden destijds minderjarig geweest zijn. Volgens de advocaten van Copperfield zijn de aantijgingen “niet alleen foutief, maar ook volkomen ongeloofwaardig.”

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Pete Carpenter

06:01 Pieter Timmermans, de VBO-CEO, slaapt niet meer. ‘Hij heeft nochtans veel geslapen’, hebben wij een bevriend entrepreneur ooit horen zuchten, maar nu dus niet meer. VBO-CEO betekent: gedelegeerd bestu…

Lees meer »

Wat een kanontijd! Filippo Ganna blaast tegenstand weg in tweede tijdrit, leider Pogacar wordt tweede en deelt tikje uit aan concurrentie

De veertiende etappe in de Giro was een grotendeels vlakke tijdrit van 31,2 kilometer. Al snel zette Filippo Ganna een eerste kanontijd neer. Geen enkele renner kwam ook maar in de buurt van de tijd. Maar dat was buiten leider Tadej Pogacar gerekend. De Sloveen zorgde voor een heuse nagelbijter. Echter trok de Italiaan aan het langste eind. Pogacar verstevigde

Lees meer »

Woordvoerder van Bpost reageert nadat postzakken onbeheerd langs straat staan

In Bissegem stonden enkele potzakken van Bpost onbeheerd langs de straatkant. Een opmerkzame burger vroeg zich af of dit wel kon. Enkele dagen later gebeurde dit opnieuw op een andere plaats. “Dit kan leiden tot diefstal”, luidde het in de buurt. Wij staken ons licht op bij Veerle Van Mierlo, woordvoerster van Bpost.
The post Woordvoerder van Bpost reageert

Lees meer »

Rino Maes start fietstocht naar Compostela met eerbetoon aan personeel az groeninge

Hartverwarmend en emotioneel was de officiële start van de fietstocht richting Santiago de Compostela aan az groeninge. Rino Maes (57), echtgenoot van Dominique Naessens, overleden op 5 juli 2023 aan kanker, bracht er samen met een 100-tal vrienden, familie en collega’s een eerbetoon aan de dienst Oncologie en Spoed.
The post Rino Maes start fietstocht naar Compostela met eerbetoon

Lees meer »

Slovaakse premier Robert Fico (59) buiten levensgevaar nadat hij werd neergeschoten, zoon van dader reageert: “Ik ben in shock”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse regering “balanceert hij tussen leven en dood”. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader zou een 71-jarige dichter

Lees meer »

Negen aanhoudingen bij elf huiszoekingen in onder andere Genk: zes kilo cannabis en 1.400 XTC-pillen gevonden

In een lopend drugsonderzoek zijn vorige week elf huiszoekingen uitgevoerd in Genk, Berlaar, Herentals, Lille en Ranst. Er werd een grote hoeveelheid drugs, cash geld, gsm-toestellen en laptops in beslag genomen. Negen verdachten werden aangehouden, waaronder een vrouw uit Tessenderlo. Acht van hen zijn intussen al voor de raadkamer verschenen en blijven in de cel.

Lees meer »

Regenboogwandeling door Antwerpen lokt applaus maar ook boegeroep uit: “Dit is ook anno 2024 broodnodig”

In Antwerpen hebben mensen van de LGBTQ+-gemeenschap op de vooravond van de Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie een optocht gehouden met een enorme regenboogvlag. Tijdens de wandeling was bij omstaanders applaus te horen maar ook boegeroep. "Ik vind het beangstigend dat mensen zich zo hard negatief uiten dat ze niet akkoord gaan met iets dat gewoon maar liefde is",

Lees meer »

Dima (16) kwam na inval in Oekraïne in Vlaams pleeggezin terecht: “Eén keer heb ik mijn familie teruggezien, nu kan dat niet meer”

Bijna zijn hele familie zit in het Oekraïense leger. Dat moet volstaan, vond zijn moeder. Ze greep haar kans toen ze Dmytro Soloid – Dima voor de vrienden – na de inval van Poetin kon laten vluchten. Zo werd de 16-jarige Oekraïense tiener pleegzoon van Peter Van Renterghem (58) uit het Oost-Vlaamse Wondelgem. De jongen getuigt over de knagende heimwee

Lees meer »