Camille brengt ‘Magie’-kledingcollectie uit met JBC

Na de vorige succesvolle kledinglijnen, lanceert Camille op 11 maart haar zesde collectie in samenwerking met JBC. De gloednieuwe Magie-kledinglijn staat volledig in het teken van het gelijknamige album én de komende shows in het Sportpaleis op 4 en 5 mei 2024. En de collectie kent nog een primeur; voor het eerst ontwierp de Belgische popster ook Camille-schoenen.

Het succesverhaal van Camille blijft duren. Onlangs ging haar telenovelle Milo in première, waarvan de exclusieve collectie verkrijgbaar is bij JBC. Na het uitbrengen van haar derde album Magie, staat de razend populaire 21-jarige zangeres binnenkort voor het eerst in het Sportpaleis op 4 en 5 mei met haar Magie-shows. Ook voor Magie brengt ze nu een passende collectie uit met JBC.

Een aantal stuks uit de Magie-kledingcollectie. © JBC

Camille schoenen

In de nieuwe collectie brengt Camille de Magie-wereld tot leven met passende elementen zoals heel wat blauw, wolkjes, denim. Ideaal voor de fans die zich helemaal in Camille Magie-wereld willen wanen.

De nieuwe sneakers in de kledingcollectie van Camille. © JBC

Uniek aan deze collectie is de introductie van de allereerste Camille-schoenen. Camille ontwierp drie paar leren sneakers, om extra hard mee te dansen en te zingen in het Sportpaleis.

Verkrijgbaar bij JBC

De collectie is exclusief ontworpen voor JBC. Vanaf maandag 11 maart zijn de kleren online verkrijgbaar op de website van JBC en vanaf woensdag 13 maart te koop in de JBC-winkels. Ook de Milo collectie is exclusief verkrijgbaar bij JBC. (LM)

Voor tickets voor Camille’s shows, surf naar clubcamille.be.

The post Camille brengt ‘Magie’-kledingcollectie uit met JBC is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Brandje in bunker snel geblust

Woensdagmorgen zagen stadsmedewerkers rook opstijgen tussen het struikgewas in het parkje aan de Boeverievest in Brugge.
The post Brandje in bunker snel geblust appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Rusland zegt dat het 114 Oekraïense drones heeft geneutraliseerd: “Man omgekomen door vallend puin van drone”

Rusland heeft vrijdag gezegd dat het donderdagnacht 114 Oekraïense drones heeft geneutraliseerd, die onder meer de regio Krasnodar in het zuiden van het land viseerden. Eén persoon is daarbij gedood volgens de lokale autoriteiten. De Amerikaanse regering wil de verkoop van software van het Russische cybersecuritybedrijf Kaspersky Lab in de Verenigde Staten verbieden. De hechte banden van het bedrijf met

Lees meer »

Energy Knights is nieuwe energieleverancier in Vlaanderen

Vlaanderen is een nieuwe energieleverancier rijker: Energy Knights. Het bedrijf dat voorlopig enkel stroom levert aan particulieren is sinds deze week opgenomen in de prijsvergelijkingstest van energieregulator VREG. Energy Knights is een 100 procent digitale leverancier die met een variabel tarief mikt op prijsbewuste klanten, luidt het.

Lees meer »

Steenuilenwerkgroep Zuid-West-Vlaanderen viert 10-jarig bestaan

Eind 2014 werd de Steenuilenwerkgroep Zuid-West-Vlaanderen opgericht. Het werkgebied strekt zich uit binnen de cirkel Menen, Izegem, Waregem, Anzegem, Spiere-Helkijn en Aalbeke. Het steenuilenproject heeft ook een verrassend sociaal karakter door samen te werken met vzw IMlandelijk en jeugdzorginstelling De Zande.
The post Steenuilenwerkgroep Zuid-West-Vlaanderen viert 10-jarig bestaan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drukke zomer voor tennis- en padelclub Duinbergen

In Interclub Tennis greep Dames 6 zondag de provinciale titel op bezoek in KG Witte Beer in Brugge. Daarnaast zijn er nog teams in de running voor een provinciale titel. Bij de jeugd plaatsten Louise Opsomer en Camille Breugelmans zich voor de eindfase in Meisjes U17/4, waar ze uitkomen tegen TC Ter Straeten uit Varsenare. Deze finale wordt in TC

Lees meer »

Harelbeke, Waregem en Kortrijk tekenen samenwerkingsovereenkomst voor fietssnelweg F7

De samenwerkingsovereenkomst werd getekend in Harelbeke, halverwege het traject van de Fietssnelweg F7 Kortrijk-Waregem, die tegen 2030 klaar zou moeten zijn. In deze overeenkomst worden afspraken vastgelegd die zorgen voor een inhoudelijk en financieel engagement om de planningsfase en het verwerven van de nodige gronden tot een goed einde te brengen. In de drie steden komen infoavonden.
The post

Lees meer »