“Als ik spreek, ontploft de boel”: Salah krijgt het stevig aan de stok met Klopp tijdens nieuwe misstap Liverpool

Jürgen Klopp krijgt niet meteen het droomafscheid waar hij van droomde bij Liverpool. Terwijl z’n ploeg bij West Ham opnieuw puntenverlies leed en nu écht wel uitgeteld is voor de titel, kreeg de Duitse coach het ook nog eens stevig aan de stok met sterspeler Mo Salah. Klopp probeerde het brandje te blussen, maar de passage van Salah in de mixed zone was veelzeggend. “Als ik spreek, ontploft de boel.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG AA GENT-OHL. Leuven op voorsprong! Russo kopt hoekschop na vijf minuten spelen voorbij Roef

Zondagmiddag speelt AA Gent zijn achtste wedstrijd in Play-Off 2 tegen Oud-Heverlee Leuven. Vorige week behaalde Gent de eindwinst met een overwinning op KV Mechelen. De Buffalo’s kunnen zich nu perfect voorbereiden op de barragematch tegen de vierde of vijfde uit Play-Off 1. Kan OHL verrassen en een tweede overwinning boeken tegen Gent? Volg het hier op de voet.

Lees meer »

Europa onderzoekt mogelijk verslavende effecten van Instagram en Facebook op kinderen

De Europese Commissie is een onderzoek gestart naar Meta om na te gaan of zijn socialemediakanalen Instagram en Facebook verslavende effecten hebben op kinderen. Twee weken geleden startte de Commissie nog een ander onderzoek naar Meta. Het ging toen om de vermoedens dat het bedrijf de verplichtingen in de aanpak van desinformatie en misleidende politieke advertenties niet nakomt.

Lees meer »

Minstens 27 doden en 130 gewonden bij gevechten in Soedan 

Bij gevechten in het westen van Soedan zijn afgelopen weekend 27 burgers gedood en raakten zeker 130 mensen gewond. Dat heeft het OCHA gemeld, het Bureau voor de Coördinatie van Humanitaire Zaken van de VN. Het geweld tussen het Soedanese leger en de Rapid Support Forces (RSF) in de staat Noord-Darfur is in alle hevigheid opgelaaid. Het conflict tussen beide

Lees meer »

Een deur-aan-deurverkoper die blijft terugkomen? “Dat is belaging”

Deur-aan-deurverkoop is toegelaten in België. Verkopers mogen aanbellen om je een dienst of product te verkopen. Maar als je "neen" zegt, moeten ze daar oren naar hebben. Doen ze dat niet, dan kan je ze aanklagen voor "belaging". Dat blijkt uit de nieuwe aflevering van de podcast ‘Mens erger je niet’ van het consumentenprogramma ‘WinWin’ op Radio2.

Lees meer »

Twee studenten ontwikkelen afhaalsysteem voor lokale handelaars: “Wachten is verleden tijd”

Waregemnaar Jasper Falepin (23) en Gil Feys (23) uit Zulte stellen een gloednieuw afhaalsysteem voor. De twee studenten Handelsingenieur willen er met hun ‘Versbox’ voor zorgen dat klanten van bijvoorbeeld bakkers en slagers op elk moment van de dag hun bestelling kunnen ophalen. “Velen verkiezen de kwaliteit van een lokale handelaar, maar niet ten koste van hun tijd.”
The

Lees meer »

Doe mee aan Open Heuvellands Kubb Kampioenschap

Op zaterdag 17 en zondag 18 mei wordt het Open Heuvellands Kubb Kampioenschap georganiseerd. Voor het eerst vindt dit tornooi plaats op de recreatiezone aan De Croonaert in Wijtschate.
The post Doe mee aan Open Heuvellands Kubb Kampioenschap appeared first on KW.be.

Lees meer »