Politie verzegelt garage die wagens verhuurde aan drugsmilieu: “Er werd geregeld drugs en cash teruggevonden”

Een garage in de Montignystraat in Antwerpen is gerechtelijk verzegeld door het Kali-team. Volgens de politie huurden drugscriminelen er onopvallende huurwagens, om uit het vizier van de politie te blijven en anoniem rond te rijden.

 

Meer krantenkoppen in België

Slovaakse premier Fico in levensgevaar na schietpartij, zoon van dader reageert: “Ik ben in shock”

Robert Fico, de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Dat is bevestigd door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. Volg het nieuws op de voet in deze

Lees meer »

Rhizo lanceert kookboek

Rhizo Hotelschool lanceert een nieuw en eigen geschreven kookboek. Klas 3 horeca werkte daarvoor samen met auteur Wim Chielens en ging actief aan de slag met taal. Dit ambitieuze project werd gelanceerd in het kader van het ‘Iedereen Leest’.
The post Rhizo lanceert kookboek appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Bij zo’n drastische ingreep kan men zich geen fouten veroorloven”: voormalige EBU-topman reageert op chaos tijdens Songfestival

“Deze editie was zeer omstreden. De formule moet dringend worden bijgeschaafd.” Voormalig EBU-topman Jeroen Depraetere blikt verbaasd terug op de brokkeneditie, maar: “deze heisa betekent zeker niet het einde van het Eurovisiesongfestival.” Hij stelt wel enkele broodnodige aanpassingen voor. “Er zijn in het verleden wel meer pogingen tot inmenging geweest, maar nooit zo erg als nu.”

Lees meer »

Wild Classical Music Ensemble repeteert in de Spatie

Evita Werbrouck en Koen Cappon van de Spatie in de Wijnbergstraat ontvangen regelmatig de muziekgroep Wild Classical Music Ensemble voor de repetities ter voorbereiding van hun concerten over heel Europa. Op donderdag 2 mei speelden ze een try-out concert.
The post Wild Classical Music Ensemble repeteert in de Spatie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rik Verheye en vriendin Manon hebben kinderwens: “Ik denk dat het vaderschap mij veel rust zou geven”

“Wij vormen een sterk koppel. Ik heb het volste vertrouwen in ons”, vertelt ‘Nonkels’-acteur Rik Verheye (37) openhartig in ‘Story’, over zijn relatie met stewardess Manon. En Manon kan blijkbaar zijn personage Willy Persyn moeiteloos imiteren. Dat Rik bijzonder populair is, is soms wel een uitdaging. “Mijn vriendin heeft me nooit voor mij alleen, ik ben collectief bezit.”

Lees meer »

Stad Oostende reageert teleurgesteld op nakend faillissement KV Oostende: “Pijnlijk voor de stad”

Donderdag is het doek definitief gevallen voor tweedeklasser KV Oostende. Omdat er geen overnemer werd gevonden, kan er geen licentiedossier samengesteld worden en degradeert de kustploeg onvermijdelijk naar het amateurvoetbal. Daardoor kunnen de schulden niet meer afgelost worden en zal op 3 juni het faillissement aangevraagd worden.
The post Stad Oostende reageert teleurgesteld op nakend faillissement KV Oostende: “Pijnlijk

Lees meer »