#iedereenwestvlaming

Er is een voorstel om jonge delinquenten een enkelband te geven. Maar dan moet je dat natuurlijk wel een beetje aanpassen.

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.

The post #iedereenwestvlaming is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Albert Heijn kondigt komst van drie nieuwe winkels aan in West-Vlaanderen

Er staan drie nieuwe winkels in West-Vlaanderen op de planning van Albert Heijn: namelijk Ruiselede, Jabbeke en Sint-Michiels in Brugge. Met die aankomende openingen kleurt Albert Heijn de provincie opnieuw een stuk blauwer.
The post Albert Heijn kondigt komst van drie nieuwe winkels aan in West-Vlaanderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Seniorensportdag ‘Beleef en beweeg’

De jaarlijkse West-Vlaamse sportdag ‘Beleef en beweeg’ vindt dit jaar plaats op donderdag 16 mei in Expo Roeselare. De dag wordt gevuld met een ruim aanbod aan beweeg- en sportactiviteiten.
The post Seniorensportdag ‘Beleef en beweeg’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rhizo lanceert kookboek

Rhizo Hotelschool lanceert een nieuw en eigen geschreven kookboek. Klas 3 horeca werkte daarvoor samen met auteur Wim Chielens en ging actief aan de slag met taal. Dit ambitieuze project werd gelanceerd in het kader van het ‘Iedereen Leest’.
The post Rhizo lanceert kookboek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen geldprijs maar op tournee met je idool: nieuwe ‘Lift You Up’ gaat verder waar andere talentenjachten eindigen

Een hit met Metejoor (33) of Bart Peeters (64)? Het podium delen met Laura Tesoro (27) of Jasper Steverlinck (48)? VTM maakt het binnenkort mogelijk in een gloednieuwe talentenshow. Andere talentenjachten, zoals ‘The Voice’, eindigen wanneer de winnaar gekroond wordt, maar dan begint het bij ‘Lift You Up’ pas. Als onbekend Vlaams talent krijg je de kans om met één

Lees meer »

Adembenemende vulkanische bliksemschichten gefilmd: “Het voelde alsof mijn hart uit mijn borstkas sprong”

De Amerikaanse Dani aanschouwde vorige maand een uniek fenomeen op reis in Guatemala. Na een bergbeklimming van vier uur kwam ze aan bij het basiskamp van Volcán Acatenango, dat op een hoogte van ongeveer 3400 meter ligt. En toen de zon eindelijk onderging, werd ze beloond met adembenemende vulkanische bliksemschichten. “Het voelde alsof mijn hart uit mijn borstkas sprong”, schrijft

Lees meer »

FC Gullegem wint Beker van West-Vlaanderen voor Duiveltjes

De jeugdwerking van Cercle Brugge organiseerde binnen het vzw-bestuur voor de vijftiende keer de Beker van West-Vlaanderen voor Duiveltjes. Op Hemelvaartdag kende het jeugdtornooi, waar heel wat ploegen uit onze provincie aan deelnamen, de apotheose.
The post FC Gullegem wint Beker van West-Vlaanderen voor Duiveltjes appeared first on KW.be.

Lees meer »