“Hij dacht nog 4 matchen… het waren er 7!”: de grappige anekdote over de Champions’ Play-offs rond Genk-spits Tolu in voetbalpodcast ‘vier-nul’

De absolute topmatch op de vijfde speeldag in de Champions’ Play-offs is Club Brugge – Racing Genk vanavond. In de spits bij de bezoekers ongetwijfeld Tolu Arokodare, die in het nieuwe Genkse systeem volop tot zijn recht komt. Drie goals in de vier matchen tot dusver. Maar in een grappige anekdote tijdens de VTM-voetbalpodcast ‘vier-nul’, heeft hij met dat aantal matchen soms nog wel een probleem. 

Meer krantenkoppen in België

Benjamin Leniere is Belgisch kampioen op de 800 meter

Benjamin Leniere (26) uit Oostende startte als een atleet met een mentale beperking met atletiek toen hij zeven jaar was. Christine Caron vroeg hem toen of hij interesse had om zich aan te sluiten. Zij richtte ruim twintig jaar terug een afdeling voor G-sport op bij Hermes Atletiekclub in Oostende, die later is overgegaan naar Houtland Atletiekclub in Torhout. De

Lees meer »

Olietanker getroffen door raket voor kust van Jemen

Een olietanker is voor de kust van Jemen getroffen door een raket, meldt het maritiem beveiligingsbedrijf Ambrey. Ambrey meldde dat er een brand was aan de achterkant van het schip, dat onder de vlag van Panama vaart. Het bedrijf ontving ook “informatie die aangaf dat de tanker hulp had gekregen”.

Lees meer »

Franse gendarme moet met offensief einde maken aan gewelddadige opstand Nieuw-Caledonië

De Franse overheid wil dringend orde op zaken stellen op Nieuw-Caledonië. Op de eilandengroep is al een week onrust, nadat men een grondwetswijziging wilde doorvoeren die nieuwe inwoners van het eiland meer stemrechten zou geven. De onrust leidde tot buitensporig geweld: al zeker 6 mensen kwamen om het leven, winkels worden geplunderd, auto’s in brand gestoken. In Parijs wil men

Lees meer »

Jeugdbrandweer Fluvia wast 209 voertuigen

Jeugdbrandweer Fluvia organiseerde op de parking van het Forestiersstadion een 8 uur durende carwash ten voordele van de Jeugdbrandweer.
The post Jeugdbrandweer Fluvia wast 209 voertuigen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Werken in Grasduinen Bredene te bekijken op Open Wervendag

Sinds vorig najaar wordt er stevig gebouwd in domein Grasduinen. De werken aan het nieuwe zwembad annex vrijetijdscomplex gaan goed vooruit. Wie benieuwd is hoe die werken vorderen, kan een kijkje komen nemen tijdens de Open Wervendag van 26 mei.
The post Werken in Grasduinen Bredene te bekijken op Open Wervendag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Chocolatier Pralifino lanceert eigen Italiaans ijs

Sinds kort werken Gaël en vader Igor Byl van chocoladezaak Pralifino uit Beernem aan hun eigen Italiaans ijs. Hoewel ze al langer ijsbuches maakten tijdens de kerstperiode, kan je er vanaf nu het hele jaar door een verfrissend ijsje kopen. “We kiezen bewust voor Italiaanse gelato, dat is lichter en heeft een zijdezachte textuur”, vertelt Gaël Byl.
The post

Lees meer »