Prins Laurent stapt naar gerecht om toegang te krijgen tot sociale zekerheid

Prins Laurent heeft gerechtelijke stappen ondernomen om toegang te krijgen tot sociale zekerheid. Dat schrijft de krant ‘L’Avenir’ vandaag. 

Meer krantenkoppen in België

Jos D’Haese (PVDA) na historisch resultaat in Antwerpen: “De Wever mag zich zorgen beginnen te maken voor 9 oktober”

Raoul Hedebouw werd voor de stembusgang in het Waals parlement kopje-onder geduwd door de Franstalige liberalen van MR en Les Engagés. Wat een verschil met de PVDA in Antwerpen: daar scoorde de partij 22% van de stemmen. Is Jos D’Haese, de 31-jarige lijsttrekker voor het Vlaams Parlement, het nieuwe godenkind van extreemlinks? “Mijn X-factor heeft allicht bijgedragen tot dit resultaat,

Lees meer »

Olivier Smekens bereidt tiende Ironman voor

Olivier Smekens zwemt, fietst en loopt in augustus in Kalmar in Zweden zijn tiende officiële Ironman. De voorbije twaalf jaar had hij weinig dagen waarin hij niet trainde. “Ik ben gelukkig nooit geblesseerd. Het is vooral die consistentie. Altijd trainen. Niet extreem. Dat is nu zowat de rode draad in mijn sportcarrière.”
The post Olivier Smekens bereidt tiende Ironman

Lees meer »

Bijna 4 miljoen gezinnen kregen al voorstel energievoorschot aan te passen: zo krijg je nog meer grip op jouw energiefactuur

Is jouw voorschot voor gas en elektriciteit nog in lijn met je tarief en verbruik? Bijna vier miljoen gezinnen ontvingen van hun energieleverancier al het voorstel om hun voorschotfactuur aan te passen. Maar gaan we ook in op die voorstellen, die ons van te grote verrassingen bij de eindafrekeningen moeten besparen? Wie te veel betaalde, kreeg bij zijn jongste afrekeningen

Lees meer »

N-VA wil andere partij dan CD&V op welzijn

Welzijn is sinds jaar en dag het domein van CD&V, maar als het van Zuhal Demir (N-VA) afhangt, is het tijd om daar afscheid van te nemen. Het is niet de eerste keer dat ze dit zegt. Jo Brouns (CD&V) vraagt zich dan weer af waarom N-VA nooit zelf voor die bevoegdheid kiest.

Lees meer »

Ilona Vandenberghe wellicht voor PVDA naar het Vlaams Parlement: “Nood aan positieve verandering”

Nog niet alle stemmen zijn geteld, maar het ziet er op dit moment naar uit dat de Oostendse lerares Ilona Vandenberghe (59) voor de PVDA Vlaams Parlementslid wordt. “Vandaag is onze dag. Het is bijna 100% zeker dat we een consequent linkse vertegenwoordiger naar het Vlaams Parlement kunnen sturen. Ik ben bijzonder blij.”
The post Ilona Vandenberghe wellicht voor

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN. Maxime Prévot (Les Engagés) aan paleis: “Staatshervorming geen prioriteit” – Theo Francken (N-VA): “Wat in Wallonië is gebeurd, is beste politieke nieuws in decennia”

Na zijn bezoek aan de koning gisteren, begint N-VA-voorzitter Bart De Wever vanmiddag met een informatieronde voor de vorming van een Vlaamse regering. Vlaams Belang komt eerst aan de beurt, daarna Vooruit, CD&V en Open Vld. Ook de koning ontvangt vandaag nog partijvoorzitters, met het oog op de vorming van een federale regering. Verwacht wordt dat hij morgenavond een informateur

Lees meer »

Roularta stelt ‘Happie’ en ‘Conference Room’ te huur voor bedrijven: “De troeven hier zijn oneindig”

De benedenverdieping van het hoofdgebouw van Roularta onderging een metamorfose. Dat resulteerde onder meer in een Conference Room en het ultramoderne, maar gezellig bedrijfsrestaurant, intern de Happie genoemd. Die twee ruimtes met de allernieuwste technieken worden nu te huur aangeboden voor het bedrijfsleven.
The post Roularta stelt ‘Happie’ en ‘Conference Room’ te huur voor bedrijven: “De troeven hier zijn

Lees meer »