Jeugdbrandweer Fluvia wast 209 voertuigen

Jeugdbrandweer Fluvia organiseerde op de parking van het Forestiersstadion een 8 uur durende carwash ten voordele van de Jeugdbrandweer.

Voor een democratische prijs van 5, 8, 15 of 20 euro kon iedereen zijn/haar auto, fiets, moto, vrachtwagen, tractor en meer laten wassen. Tijdens het wachten kon je terecht in de bar voor een drankje of een frietje aan zeer democratische prijzen. “Zo ondersteun je onze werkingen en kunnen wij het nodige materiaal aankopen”, luidde het. De Jeugdbrandweer waste 209 voertuigen. “Naast het wassen van voertuigen en verkoop van drank, snacks en frietjes konden we die dag afkloppen met een winst van rond de 2.000 euro. We zijn zeer tevreden”, aldus de jeugd.

The post Jeugdbrandweer Fluvia wast 209 voertuigen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Sinds Nonkels heeft Kim nog meer bekijks als ze op wandel gaat met haar naaktkat Pi: “Ze heeft meer kleren dan ik”

Kim kan geen blokje om met haar kat zonder aangesproken te worden, zeker sinds Nonkels. ‘Kijk daar, het is Monnietje’, zeggen ze dan. Geen wonder, de zesjarige Pi heeft meer allure dan een Hollywoodster met haar rugzakjes, zonnehoedjes en vleermuisvleugels. “Ik heb altijd gezegd dat ik erover ging gaan als ik een kat had”, lacht haar baasje.

Lees meer »

Gewestelijke vinkenkampioenen gehuldigd in Beselare

In café Brouwershof, het vinkenlokaal van Den Blauwen Boogaard, werden na de laatste gewestzetting de kampioenen van het Gewest Zonnebeke in de bloemetjes gezet.
The post Gewestelijke vinkenkampioenen gehuldigd in Beselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

1 op de 10 heeft geen dementie maar verborgen leverziekte, blijkt uit onderzoek: “Artsen kunnen dit soms moeilijk herkennen”

Recent kwamen Amerikaanse wetenschappers tot een opmerkelijke conclusie: bij 1 op de 10 veteranen was hun vergeetachtigheid niet te wijten aan de dementie waarmee ze gediagnosticeerd waren maar aan een zieke lever. En die leveraandoening valt te behandelen. Hun nieuwe studie bij meer dan 50.000 niet-veteranen bevestigt deze waarneming. Maar wat zijn de wetenschappers precies te weten gekomen tijdens hun

Lees meer »

Onderhandelaars Vlaamse regering willen renovatieplicht versoepelen (maar moeten het nog eens raken over de manier waarop)

De renovatieplicht wordt wellicht versoepeld. Al voor de verkiezingen hoorden we van politici dat ze de regels wilden aanpassen, minister Zuhal Demir zei zelfs dat er geen boetes zouden volgen. Nu liggen er voorstellen voor een versoepeling van de renovatieplicht op de onderhandelingstafel, zo meldt VTM NIEUWS (zie video hierboven). De onderhandelaars moeten het alleen nog eens worden over hoe

Lees meer »