Familie van vermoorde Dimitri (36) begrijpt niet waarom hij terugkeerde naar ex: “Net op het moment dat hij eindelijk weer een toekomst had”

De familie van de vermoorde Dimitri Van den Borre (36) had hem afgeraden om opnieuw een relatie te beginnen met zijn ex-vriendin Louise (24). Twee jaar na hun breuk nam het koppel echter de draad weer op. “Dimi had net een dak boven het hoofd en zat vol toekomstplannen. Amper een maand heeft het geluk geduurd”, klinkt het aangeslagen. Met een messteek in de borst werd Dimi door zijn ex-vriendin maandagavond in Burcht (Zwijndrecht) om het leven gebracht. 

Meer krantenkoppen in België

Toby Alderweireld krijgt waarschuwing na stevige uithaal richting arbitrage

Het parket van de Belgische voetbalbond (KBVB) heeft Antwerp-sterkhouder Toby Alderweireld een waarschuwing gegeven na zijn uitlatingen in de pers over de arbitrage. De 35-jarige verdediger deed eerder deze maand na afloop van de thuisnederlaag tegen Club Brugge (1-2) stevig zijn beklag over de scheidsrechters tijdens de Play-offs en noemde hun niveau in de pers “echt dramatisch”.

Lees meer »

OPROEP. Zet jij geld in op winnaar Songfestival?

Vanavond weten we wie de winnaar is van het Eurovisiesongfestival 2024. Volgens de bookmakers is er een torenhoge favoriet: Kroatië. Maar niks zegt dat Baby Lasagna vanavond ook helemaal bovenaan de puntenlijst in Malmö zal eindigen. Zal Israël Europa met verstomming slaan, of als Joost Klein toch optreedt, zal hij de Nederlanders vanavond een delirium bezorgen? Wie al het zeggen?

Lees meer »

Overheid mag AfD blijven afluisteren en bespioneren

In Duitsland blijft de partij Alternative für Deutschland ‘verdacht extreem’ en mag ze verder afgeluisterd worden. De rechtbank in Münster heeft het beroep van AfD daartegen verworpen. Dit arrest opent de lange weg naar een mogelijk verbod op de partij.

Lees meer »

Brugse padelvrienden gaan voor nieuw wereldrecord

In september 2021 slaagden vier Bruggelingen erin om als eerste vier Belgen het wereldrecord padellen te verbreken. Nu gaan ze op 7 en 8 juni opnieuw de uitdaging aan om met een nieuw record een plaatsje te krijgen in het Guinness Book of Records.
The post Brugse padelvrienden gaan voor nieuw wereldrecord appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tentoonstelling Karel Mus in De Traagheid in Tielt

Tot zondag 30 juni kan je in De Traagheid in Tielt terecht voor de tentoonstelling ‘Sometimes Lost – Sometimes Hopeful’ van de gelauwerde fotograaf Karel Mus.
The post Tentoonstelling Karel Mus in De Traagheid in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eindelijk terrasjesweer! Tot 25 graden tijdens het verlengd weekend

Eindelijk. Dit verlengd weekend is het lente. Wat zeggen we? Zomer! Tot 25 graden voorspelt het KMI voor zondag. Weer om ijsjes te eten, op terrassen te zitten en de barbecue aan te steken. En om in de file te staan. Donderdag werd Pairi Daiza het slachtoffer van zijn eigen grote succes. Op een bepaald moment was het meer dan

Lees meer »

Tine Embrechts maakt tv-programma over menopauze

De menopauze. Elke vrouw maakt het mee, en toch bestaat er nog veel onduidelijkheid over. Daar wil Tine Embrechts (48) iets aan doen. Dit najaar is ze te zien in de driedelige reeks ‘Menopauzia’, waarin ze zich met behulp van Barbara Sarafian en Els Dottermans voorbereidt op de overgang.

Lees meer »

“Wat is er gebeurd?”: Tyson Fury verbaasd wanneer hij z’n vader plots met bebloed gezicht ziet staan na kopstoot

Zaterdag nemen Tyson Fury en Oleksandr Usyk het tegen elkaar op voor de titel van ‘undisputed heavyweight’-kampioen, maar het spel zit nu al op de wagen. In een hotel in Riyad deelde vader Fury (John) een kopstoot uit aan iemand uit de entourage van de Oekraïense bokser. Tyson geloofde z’n ogen niet toen hij z’n vader plots aantrof met een

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Appartementsgebouw in Russisch Belgorod stort in, vermoedelijk na raketinslag: 17 gewonden

De Oekraïense veiligheidsdienst SBU zegt een terroristische aanslag in Kiev verijdeld te hebben. Die zou voorbereid zijn door de Russische militaire inlichtingendienst GROe en stond gepland voor 9 mei. In de Russische oblast Belgorod is een appartement ingestort, vermoedelijk na een raket- of bominslag. Er zou sprake zijn van minstens zeventien gewonden. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Mysterie van het vrouwelijk sporthart: waarom lezen we alleen over plotse dood bij mannelijke (top)sporters?

Christian Eriksen die ineenstuikt op het veld tijdens het EK voetbal in 2021, Sep Vanmarcke die een punt achter zijn carrière moest zetten door hartritmestoornissen of Sergio Agüero van FC Barcelona die noodgedwongen moest stoppen met voetballen door hartproblemen. Topsport blijkt niet zo onschuldig voor het hart. Maar geldt dat ook voor topsportsters? Uit onderzoek blijkt dat negen op tien

Lees meer »

Milan Fretin wint eerste rit van Vierdaagse van Duinkerke: “Misschien kan ik morgen opnieuw mijn kans gaan”

Milan Fretin heeft dinsdag de eerste rit van de 68e editie van de Vierdaagse van Duinkerke (2.Pro) op zijn naam geschreven. De 23-jarige renner van Cofidis, met Bredense roots, haalde het na 173 kilometer tussen Duinkerke en Le Touquet voor de Fransman Paul Hennequin (Nice Métropole Côte d’Azur). De Ier Sam Bennett (Decathlon AG2R La Mondiale) maakte als derde het

Lees meer »