De Stem van Barbara Pas: “Ik ben voorstander om het minimumloon op te trekken naar 2800 euro bruto”

In de Stem Van Vlaanderen kom je te weten welke politicus jij bent. Ook Barbara Pas, fractieleider in het federaal parlement voor Vlaams Belang, doet mee aan de grootste stemtest van Vlaanderen. In de video hierboven ontdek je hoe zij antwoordt op enkele maatschappelijke dilemma’s. 

Meer krantenkoppen in België

Zulte Waregem staat voor metamorfose

Bij Zulte Waregem heeft de eerste ontgoocheling na de gemiste promotie plaatsgemaakt voor het pijnlijke besef dat er Essevee nog een jaar in het vagevuur wacht. Het belooft een boeiende zomer te worden aan de Gaverbeek.
The post Zulte Waregem staat voor metamorfose appeared first on KW.be.

Lees meer »

Atleten van Groep Ubuntu zetten mooie prestaties neer op Special Olympics

Tijdens het hemelvaartweekend vonden de Special Olympics plaats in La Louvière. 3.000 atleten met een verstandelijke beperking gaven er het beste van zichzelf. De sociale inclusieve netwerkonderneming Groep Ubuntu, met onder andere een vestiging in Avelgem, vaardigde zeventien atleten af onder leiding van coaches Lisa Demeyere en Jolien Vanoverbeke.
The post Atleten van Groep Ubuntu zetten mooie prestaties neer

Lees meer »

NMBS zet kantoorcomplexen aan Brussel-Zuid te koop

De NMBS zoekt een koper voor vier kantoorcomplexen aan het station Brussel-Zuid, goed voor 150.000 vierkante meter. Dat schrijft De Tijd vrijdag. Normaal zou het consortium dat de nieuwe hoofdzetel van de spoorwegmaatschappij mag bouwen, de sites overnemen.

Lees meer »

WTC De Nieuwenhovespurters organiseert Flanders Classic Event

WTC De Nieuwenhovespurters organiseert voor de 37ste maal hun Flanders Field Classic Event. Op zaterdag 1 juni kan men deelnemen aan vijf verschillende afstanden; 25-50-80-110 en 140 km.
The post WTC De Nieuwenhovespurters organiseert Flanders Classic Event appeared first on KW.be.

Lees meer »

Non-binaire Nemo wint zeer bewogen 68e editie van Songfestival voor Zwitserland

De Zwitserse Nemo (24) heeft in Malmö het 68e Songfestival gewonnen voor Zwitserland, met het lied ‘The code’. Daarmee wordt geschiedenis geschreven, want Nemo is de eerste non-binaire persoon die daarin slaagt. Zo komt er een eind aan een zeer tumultueuze editie van de internationale muziekwedstrijd, die werd overschaduwd door heel wat controverse. Onder meer door de gecontesteerde deelname van

Lees meer »

Hardleerse stalker uit Blankenberge beklimt zelfs appartementsgebouw om bij ex te geraken: twee jaar voorwaardelijke celstraf

Een 48-jarige Blankenbergenaar ging wel héél ver om zijn ex-partner te belagen. Dat levert David C. nu twee jaar voorwaardelijke celstraf op. De man moet onder meer een straat- en contactverbod respecteren.
The post Hardleerse stalker uit Blankenberge beklimt zelfs appartementsgebouw om bij ex te geraken: twee jaar voorwaardelijke celstraf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Knokke-Heist pakt uit met internationaal variétéspektakel ‘Grand Show: Folie Royale’ : “We brengen hier hedendaags variété van wereldniveau!”

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist, Marc Coucke en Ben Van den Keybus brengen deze zomer de grote dagen van Knokke-Heist opnieuw tot leven in het Grand Casino Knokke.
The post Knokke-Heist pakt uit met internationaal variétéspektakel ‘Grand Show: Folie Royale’ : “We brengen hier hedendaags variété van wereldniveau!” appeared first on KW.be.

Lees meer »